O roată fosilizată de circa 300 de milioane vechime a fost găsită într-o mină din Ucraina. Încă o lovitură dată istoriei oficiale a Pământului…


În 2008, o descoperire bizară a fost făcută într-o mină de cărbune din orașul ucrainean Doneţk. În timp ce excavau un strat de cocs numit J3 ‘Suhodolski’, la o adâncime de 900 de metri, minerii au fost surprinși să găsească ceea ce părea a fi amprenta unei roți deasupra lor, în acoperișul tunelului pe care tocmai îl săpaseră.

Din fericire, au fost făcute mai multe fotografii cu roata neobișnuită; acestea, împreună cu mărturiile grupului de mineri ucraineni reprezintă singurele dovezi ale existenţei ei. Fără a se putea data definitiv straturile în care a fost găsită roata fosilizată, se ştie că regiunea Rostov din jurul Donețk-ului este situată pe o roca carboniferă cu vârste cuprinse între 300-360 de milioane de ani, ceea ce sugerează o posibilă vârstă a roţii de cel puţin 300 de milioane de ani. Aceasta ar însemna că o roată reală s-a blocat în urmă sute de milioane de ani, datorită unui proces numit diageneză, în care sedimentele sunt litificate în roci sedimentare.

Deşi echipa de mineri a solicitat directorului minei să invite oamenii de știință pentru o examinare detaliată a obiectului misterios, managerul a interzis o asemenea acţiune. Din păcate, roata fosilizată nu a putut fi scoasă din tavan, deşi minerii au încercat s-o facă cu sculele cele mai puternice. Noroc de fotografiile făcute, căci altfel ei nici nu ar fi fost crezuţi.

Problema este că acum 300 de milioane de ani, conform oamenilor de ştiinţă, pe Terra trăiau dinozauri şi nu oameni. Dar, cine şi-a pierdut roata? O altă civilizaţie umană avansată necunoscută? O civilizaţie extraterestră?

Aceasta nu e singura descoperire care probează că tot ceea ce ştim despre istoria veche a Pământului nu e chiar adevărat. De exemplu, un ciocan foarte modern (numit „ciocanul londonez”), realizat dintr-un aliaj de fier, a fost găsit în interiorul unei pietre ce are 100 de milioane de ani vechime, conform geologilor! Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Ciocanul londonez, un artefact vechi de 100 de milioane de ani, demonstrează clar că, în acea perioadă, pe Pământ, existau oameni sau extratereştri! Ştiinţa s-a înşelat din nou!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO