O ipoteză conspiraţionistă: miliardarii globalişti ai lumii care susţin „Marea Resetare Mondială” sunt eliminaţi! Există o puternică forţă în lume ce nu va permite niciodată Resetarea?


Pe 29 martie 2021, aşa cum v-am şi informat în cadrul acestui articol – Marea Resetare are loc acum în spatele uşilor închise: 2 miliardari ai lumii mor în 2 “accidente de elicopter” bizare la doar 3 săptămâni distanţă în martie 2021! Ce Forţă din umbră doreşte să preia controlul asupra planetei? – cotidianul american “The New York Times” anunţa moartea într-un accident de elicopter a unui miliardar cunoscut al lumii, Petr Kellner, un ceh cu o avere de 17,5 miliarde de dolari, care a cumpărat, printre altele, şi postul de televiziune Pro TV (Czech Billionaire Is Among 5 Killed in Heli-Skiing Crash Near Alaska Glacier). Cu circa 3 săptămâni înainte, pe 7/8 martie 2021, venea pe fluxurile de presă următoarea ştire: miliardarul francez Olivier Dassault (unul dintre moştenitorii grupului aviatic Dassault, cu o avere de 7,5 miliarde de dolari) a murit într-un “banal” accident de elicopter, în Normandia, pe coasta Franţei (French billionaire politician Olivier Dassault dies in helicopter crash).

Pe 9 aprilie 2021, un alt bogătaş al lumii a murit în condiţii misterioase, fiind asasinat. E vorba de Sir Richard Sutton, cu o avere de circa 300 de milioane de lire sterline (vedeţi ştirea – Whodunnit? London Hotelier Who Was One Of Britain’s Richest Men Killed At Country Mansion).

Ce-i leagă pe cei doi? Există o speculaţie pe Internet (încă nedemonstrată) că atât Petr Kellner, Olivier Dassault, cât şi Sir Richard Sutton ar fi fost aliaţi socialişti-globalişti ai prinţului Charles. Acesta din urmă este un mare susţinător al „Marii Resetări Mondiale” – asta este o declaraţie publică a prinţului Charles, pe care o puteţi citi pe cotidianul „The Guardian” (Pandemic is chance to reset global economy, says Prince Charles).

E posibil ca aceste morţi ale celor 2 globalişti să nu fie „coincidenţe”, ci mesaje de avertizare a celor care doresc „Marea Resetare Mondială”. Asta ar arăta că forţele puternice care se opun Marii Resetări nu vor permite ca acest lucru să se întâmple vreodată pe planeta noastră…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO