Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O descoperire terifiantă: o materie necunoscută emisă de Soare provoacă dilatarea timpului

170

blankDe luni întregi, cercetătorii specialişti în domeniul astronomiei stau îngrijoraţi cu privire la furtunile solare ce au avut loc în această perioadă şi de care vom mai avea parte în viitorul apropiat. Unii au prevăzut un tsunami solar devastator care ar putea mătura pur şi simplu tehnologia noastră avansată, câmpul nostru magnetic fiind expus la raze X de intensitate extremă.

Dar acum există dovezi conform cărora ceva şi mai periculos se întâmplă în miezul astrului nostru solar: particule nemaiîntâlnite până în prezent (sau o forţă misterioasă) sunt expulzate din interiorul Soarelui şi lovesc Pământul. Orice ar fi, aceste particule afectează întreaga materie.

Fizicienii şi astronomii au devenit alarmaţi de această ameninţare încă de acum câţiva ani; prima dată, s-a crezut că e vorba de o anomalie, dar în prezent cercetătorii îşi trimit între ei emailuri disperate încercând să afle despre ce-ar putea fi vorba.

Ceva imposibil s-a întâmplat, iar acest “imposibil” s-a dovedit a fi adevărat. Laboratoarele din întreaga lume au confirmat că rata de deintegrare radioactivă, cea care în trecut era una constantă, nu mai e deloc constantă. Ceva emis de Soare interacţionează cu materia, într-o formă ciudată şi necunoscută, provocând astfel o schimbare dramatică asupra naturii Pământului.

Într-adevăr, rata naturală de dezintegrare a particulelor atomice a fost întotdeauna predictibilă, carbonul-14 fiind folosit adesea ca metodă pentru a data artifactele arheologice. Carbonul-14 are nevoie de exact 5,730 de ani pentru a se transforma în atomi de Azot-14. Timp de 100 de ani s-a demonstrat că aceasta valoare este constantă şi nu se schimbă. Dar în prezent totul este dat peste cap şi valorile de dezintegrare sunt altele, ca urmare a materiei necunoscute din Soare.

Care vor fi consecinţele?

Dacă ratele de dezintegrare a materiei sunt afectate, atunci va fi afectată inclusiv materia care susţine viaţa pe Pământ. De fapt, va fi afectat totul, inclusiv toate principiile fizicii, precum şi scurgerea timpului. De fapt, există dovezi conform cărora s-a putut observa o dilatare a timpului; această nouă forţă necunoscută a Soarelui poate determina grăbirea timpului, neexistând nicio posibilitate de a opri acest proces.

Cine cunoaşte limba engleză, poate afla mai multe detalii AICI: http://www.projectworldawareness.com/2010/10/terrifying-scientific-discovery-strange-emissions-by-sun-are-suddenly-mutating-matter/

Orgoni Crystal