Naziştii au fost creaţi şi controlaţi de o societate secretă subterană din alte dimensiuni? Informaţii terifiante…


Conform mai multor ezoterişti, naziştii au fost creaţi şi controlaţi de o societate secretă subterană, în speţă de reptilienii demonici. Ei credeau că zeii sumerieni sunt rasa superioară extraterestră. Au lansat expediţii în Africa de Nord şi în Tibet, unde credeau că se află baza subterană a supraoamenilor. Conexiunea nazistă cu Tibetul a fost confirmată la sosirea ruşilor în Berlin la sfârşitul războiului, unde au găsit mulţi călugări tibetani morţi, care lucraseră cu naziştii.

În cartea „Satana şi zvastică”, Francis King relatează: „Apariţiile publice ale lui Hitler sunt exemple excelente pentru acest gen de ceremonie magică. Fanfare, marşuri militare şi muzică wagneriană, toate subliniau ideea de glorie militară germană. Nenumăratele steaguri cu negru, alb şi roşu umpleau conştiinţa participanţilor de la mitinguri cu ideologia naţional-socialistă. Precizia de balet a mişcării membrilor în uniformă ai partidului, toţi la unison, evocau din inconştient principiile râzboiului şi ale violenţei, pe care anticii le simbolizau prin Marte.

Aspectele magico-religioase ale mitingurilor erau subliniate de faptul că momentul lor de culme era atins după apus, într-o „catedrală de lumină” – un loc deschis înconjurat de coloane de lumină ce porneau de la proiectoarele electrice îndreptate spre cer”.

Cunoaşterea ezoterică utilizată de nazişti pentru hipnoza în masă a poporului german se foloseşte şi acum. Simboluri, cuvinte, culori, sunete şi tehnici de care publicul nu este conştient sunt utilizate în mass-media şi publicitate pentru a ne hipnotiza. In propaganda sa, Joseph Goebbels se baza pe cunoaşterea ezoterică a psihicului uman. El ştia că oamenii cred orice, dacă li se repetă destul de des şi dacă se provoacă evenimente ce determină publicul să ceară „să se facă ceva”. El folosea culori, simboluri şi lozinci pentru accentuarea efectului. Lozincile erau folosite ca nişte mantre repetate la nesfârşit, hipnotizând masele. Toate părerile şi informaţiile alternative erau cenzurate, iar oamenii erau programaţi să răspundă la comandă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock