Misterul cărămizilor ascunse în unele oraşe din SUA, unde au loc revolte. Cine le-a pus acolo?


Revoltele urbane din SUA se amplifică pe zi ce trece, iar asta nu e de bine pentru omenire, din moment ce avem de-a face cu cea mai mare ţară din lume. Ce înseamnă o SUA instabilă din punct de vedere social? Înseamnă pierderi pentru întreaga lume, cu siguranţă.

În articolul de ieri – În spatele violenţelor din marile oraşe americane s-ar afla organizaţia internaţionalistă ANTIFA – crede preşedintele Trump. ANTIFA are legături periculoase cu o organizaţie teroristă kurdă – vorbeam despre acuzaţia preşedintelui american, conform căreia în spatele violenţelor din oraşele americane s-ar afla organizaţia internaţionalistă ANTIFA, ce are legături suspecte cu organizaţii teroriste. Şi Trump nu e departe de adevăr. E clar că violenţele au fost întreţinute de cineva din umbră (nu doar de „derbedei” şi oameni certaţi cu legea, care apar la orice manifestaţie de genul acesta).

Care e elementul comun al demonstraţiilor urbane din America? Prezenţa cărămizilor! Aceste cărămizi se regăsesc pe la colţurile străzilor din unele oraşe, ca şi cum au fost aduse acolo intenţionat de cineva, pentru a întreţine violenţa.

De exemplu, într-un tweet de pe 1 iunie 2020 al lui Benjamin Young Savage se pot citi următoarele: „Cineva a ascuns aseară o cantitate mare de cărămizi, la colţul Primăriei din Baltimore. Nu sunt sigur cine le-a pus acolo, dar am suspectat că erau pentru protestele de azi. Ele au fost îndepărtate”.

La fel se întâmplă şi în Dallas, conform tweet-ului de mai jos:

Şi în Minneapolis, locul de unde au început protestele iniţiale din SUA, se pot găsi depozitate cărămizi:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO