Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În spatele violenţelor din marile oraşe americane s-ar afla organizaţia internaţionalistă ANTIFA – crede preşedintele Trump. ANTIFA are legături periculoase cu o organizaţie teroristă kurdă

131

blankProtestele masive anti-rasiale din SUA nu reprezintă o noutate; ele au mai fost de-a lungul timpului, ori de câte ori un cetăţean american de culoare este agresat de poliţie. Însă, protestele de zilele acestea din SUA par mai puternice ca oricând. Şi e clar că violenţele au fost provocate. Dar, de către cine? Preşedintele american Donald Trump a găsit vinovatul: ANTIFA.

”Guvernul Statelor Unite ale Americii vor desemna ANTIFA drept organizație teroristă”, a anunțat președintele Donald Trump pe Twitter. Cei de la ANTIFA sunt protestatarii îmbrăcați în negru, care salută cu pumnul ridicat în aer. Ei sunt acuzați că au produs stricăciuni majore, incendii și violențe. “Aceste violențe sunt conduse de ANTIFA”, a declarat consilierul pentru securitate națională, Robert O’Brien.

ANTIFA este o organizație internaționalistă, care își are rădăcinile într-o ideologie nihilistă, asemănându-se cu nihiliştii ruşi sau germani acum 100 de ani. ANTIFA, deși numele definește această organizație ca fiind anti-fascistă, întâlnim  germeni ai violenței fasciste, având un singur scop: distrugerea oricărei entități statale și distrugerea ordinii sociale.

Există îngrijorări de ani de zile că unii activiști ANTIFA s-au alăturat “Unităţilor Afiliate a Poporului” (YPG), o organizaţie militară kurdă teroristă afiliată Partidului Muncitorilor din Kurdistan, cu rădăcini în Siria, de unde au primit pregătire militară.

Problema era că YPG a fost lăudată în mass-media occidentală ca aliați care au luptat cu înverșunare împotriva militanților Daesh. Numai că zeci de ani, YPG şi Partidul Muncitorilor din Kurdistan organizează o campanie armată împotriva statului turc, militând pentru independenţa Kurdistanului (o regiune situată în sudul Turciei şi nordul Irakului). Se apreciază că, până acum, YPG şi Partidul Muncitorilor din Kurdistan au făcut peste 40.000 de victime în diverse atentate teroriste şi confruntări armate.

Poza de mai jos spune multe şi arată legătura periculoasă între militanţii ANTIFA şi cei ai organizaţiei teroriste kurde YPG:

blank

Orgoni Crystal