Cu o placă Ouija se deschid portaluri către alte dimensiuni, putând pătrunde entităţi demonice – spune un expert în paranormal

3.265 vizualizari

Plăcile Ouija au fost create în anii 1890 și au fost numite „plăci vrăjitorești” de către experții în paranormal. De atunci, ele au creat o mulțime de controverse, cei care au participat la o sesiune cu plăci Ouija reclamând că au avut parte ulterior de experiențe groaznice.

Barri Ghai este un renumit expert în paranormal şi „vânător de fantome” („ghosts buster”). Într-un interviu exclusiv acordat cotidianului britanic Daily Star Online, el a spus următoarele:

– Acum mulți ani, când eram tânăr, am participat la o placă Ouija, considerând că era doar un joc. Și a fost cea mai groaznică experiență din viața mea.

– Am comunicat cu un spirit care m-a urmărit până la casa mea din Londra, bântuindu-mi proprietatea timp de mai mulți ani. Nu era vorba doar de spiritul copilului, ci de o entitate demonică.

Întâlnirea groaznică cu acest spirit l-a făcut pe Barri să nu mai atingă niciodată de o placă Ouija.

– Am urât plăcile Ouija. Eu nu le folosesc, am făcut-o în trecut și am avut cea mai terifiantă experiență.

– În primul rând, cred că ele sunt periculoase, deschizând portaluri către o altă dimensiune. Ele permit nu doar trecerea spiritelor inofensive şi ale celor dragi cu care doriți să comunicați, ci şi a altor spirite inumane. Vorbim despre entități dintr-o altă dimensiune, adesea demonice în natura lor.

O placă Ouija este o placă plană marcată cu literele alfabetului, numerele 0-9, cuvintele „DA”, „NU”, „salut” (ocazional) și „la revedere”, împreună cu diverse simboluri și elemente grafice. Această placă folosește o planșetă sau un indicator mobil pentru a indica mesajul unui presupus spirit pe placă în timpul unei ședințe de spiritism. Participanții pun degetele pe planșetă și aceasta este mișcată deasupra plăcii pentru a se crea cuvinte ca și cum ar fi un mesaj din partea unui spirit.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk