Facebook
Orgoni Crystal

 

Banca Angliei a ajutat pe ascuns la vânzarea aurului nazist! Se confirmă astfel că cel de-al doilea război mondial fost doar un conflict artificial creat de Oculta Mondială

aur nazist 17Dintr-un articol de pe site-ul The Globe and Mail aflăm încă o dată adevărul gol goluţ despre cel de-al doilea război mondial: faptul că el a fost declanşat de Illuminati, care se afla în spatele marilor tabere adverse, aşa cum spuneam şi eu în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/illuminati-organizatia-care-a-pregatit-cel-de-al-doilea-razboi-mondial/. Scopul era doar izbucnirea războiului, care era o etapă necesară şi importantă în instaurarea unei viitoare noi ordini mondiale. În plus se confirmă şi faptul că Banca Reglementelor Internaţionale (BRI, Bank for International Settlements) este banca centrală a Ocultei Mondiale, aşa cum arătam în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/o-fosta-angajata-a-bancii-mondiale-confirma-teoria-conspiratiei-suntem-condusi-de-oculta-mondiala-creata-in-jurul-lui-federal-reserve-si-a-unei-banci-centrale-din-elvetia/. În cadrul acestui păienjeniş al Ocultei, un rol important îl are şi Banca Angliei, un alt instrument financiar eficient al forţelor din umbră.

Ce se spune în articolul de pe site-ul The Globe and Mail? Mai multe lucruri, dar lucrul cel mai important a fost faptul că Banca Angliei a facilitat vânzarea aurului confiscat de nazişti după invadarea Cehoslovaciei din 1938. De fapt, cum s-a întâmplat totul? În martie 1939, aurul ce valora în acea perioadă 8,8 milioane de dolari  a fost transferat din contul Băncii Naţionale a Cehoslovaciei de la Banca Reglementelor Internaţionale din Basel (Elveţia) către un cont al lui Reichsbank, banca controlată de nazişti. Acest episod a cântărit greu asupra reputaţiei BRI, dar rolul Băncii Angliei în această afacere a trecut mai puţin observat, ea fiind publicată pe site-ul oficial al instituţiei bancare de la Londra abia peste 70 de ani.

Banca Angliei, care deţinea atunci şefia instituţiei de la Basel, prin Otto Niemeyer, directorul afacerilor externe, deţinea o mare parte din aurul  Băncii Reglementelor Internaţionale în seifurile sale de pe strada Threadneedle. Fără acordul guvernului britanic, la presiunile BRI (ceea ce arată că această Ocultă nu ascultă de ordinele nimănui), Banca Angliei a vândut aurul nazist. Astfel, de exemplu, pe 1 iunie 1939 a existat o vânzare de aur către New York în valoare de 420.000 de lire sterline, din contul nr.19 al BRI; acesta reprezenta aurul care a fost livrat către Londra de către Reichsbank.

Toate aceste documente vin să confirme faptul că între nazişti şi capitalişti (reprezentaţi de anglo-americani) exista înainte de cel de-al doilea război mondial o legătură invizibilă publicului, dar al cărui liant era reprezentat de nimeni altcineva decât de Oculta Mondială. Păi, lucrurile erau clare: pentru a declanşa un război mondial era nevoie de bani, necesari ambelor tabere, bani care erau asiguraţi de mâna invizibilă a Ocultei Mondiale…

Orgoni Crystal

 

Articole inrudite