Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Atentatele de la Paris, de vineri, 13 noiembrie 2015, au fost un ritual sângeros organizat de membrii satanişti Illuminati, pentru a comemora distrugerea şi omorârea strămoşilor lor, Cavalerii Templieri, „vineri 13” octombrie 1307, tot la Paris! E doar o ipoteză…

  •  
  •  
  •  
  •  

atentate teroriste ParisEste posibil ca evenimentele teroriste de la Paris de pe 13 noiembrie 2015 să nu fie întâmplătoare, cel puţin din punct de vedere al datei, întrucât 11 şi 13 sunt văzute ca „numere sacre” de către francmasonii ocultişti care conduc această lume. Spuneam atunci următoarele:

Acest număr (11) este cel mai important pentru satanistul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă, despre care spunea: “Este numărul cu reputaţia cea mai malefică în rândul oamenilor. Cabaliştii subliniau contrastul dintre perfecţiunea numărului 10 cu numărul 11, care reprezintă esenţa păcatului şi imperfecţiunii. 11 este simbolul distrugerii, violenţei, înfrângerii şi morţii (…) Referitor la numărul 13, şi acesta este un număr malefic. Originea sa “satanică” poate fi urmărită până în Vechiul Testament, odată cu regele biblic Nimrod, constructorul “Turnului Babel”, cel care s-a revoltat împotriva lui Dumnezeu. Interesant e faptul că Nimrod este a 13-a generaţie de la Adam. De asemenea, în Geneza 14:4 se vorbeşte despre o revoltă legată de numărul 13: “Doisprezece ani stătuseră ei în robia lui Kedarlaomer, iar în anul al treisprezecelea s-au răzvrătit”. Aşadar, numărul 13 înseamnă rebeliune, revoltă”.

Dar astăzi vom vorbi despre „vineri 13”, căci, într-adevăr, atacul terorist de la Paris a avut loc nu doar pe 13/11, două numere „sacre” pentru ocultişti, ci şi „vineri 13”, o dată cu semnificaţii extrem de importante pentru francmasoni. De ce se spune în tradiţie că „vineri 13” aduce ghinion? Hai că înţeleg la ce se referă „13”, dar vineri? Ce ghinion sau ce nefericire aduce ziua de vineri? „Vineri 13” a adus însă în istorie nefericirea pentru cavalerii templieri, căci vineri, pe 13 octombrie 1307, organizaţia secretă a cavalerilor templieri a fost scoasă în afara legii de către regele francez Filip cel Frumos. De asemenea, toţi membrii ei au fost arestaţi, schingiuiţi şi omorâţi. În martie 1314, liderul cavalerilor templieri, Jacques de Molay, a fost ars pe rug din ordinul aceluiaşi rege francez. Interesant că aceste două mari evenimente istorice (cel din 1307 şi cel din 1314) s-au desfăşurat la Paris, locul unde au avut loc atentatele teroriste din noiembrie 2015.

Cine ştie istorie, ar afla că aceşti cavaleri templieri, deşi era creştini, timpul petrecut în Orientul Apropiat şi Mijlociu i-a determinat să ia contact cu filozofii şi secte religioase necreştine, apropiate de gnosticism şi păgânism. Astfel, Ordinul Cavalerilor Templieri s-a transformat într-o organizaţie religioasă secretă, cu multe filozofii şi percepte orientale, străine de creştinism.

Deşi au fost distruşi de regele francez la începutul secolului al XIV-lea, cavalerii templieri n-au dispărut de tot; ei s-au refugiat în alte ţări (în special în Scoţia) şi s-au metamorfozat în rozicrucieni, un alt ordin religios mistic. O societate rozicruciană germană veche, intitulată Ordinul Crucii Aurii şi Trandafirii a stat la baza întemeierii Lojii Francmasonice a Respectării Stricte a Regulilor, care mult mai târziu a devenit un paravan pentru membrii organizaţiei Illuminati. Rozicrucienii erau consideraţi de Biserică satanişti, fiind acuzaţi că încheiau pacte cu Diavolul şi sacrificau copii.

Aşadar, putem spune că organizaţia secretă Illuminati de azi îşi are originile în Ordinul Cavalerilor Templieri. Din păcate, Illuminati conduce astăzi lumea, printr-o parte din serviciile secrete, bancheri şi oameni de afaceri, dar toţi se cred moştenitorii cavalerilor templieri. Aşadar, ipoteza că atentatele teroriste de la Paris nu reprezintă altceva decât un ritual de sacrificiu, în memoria cavalerilor templieri morţi şi distruşi într-o „vineri 13”, nu este una de neglijat. Sacrificiile şi aceste date „sacre” sunt foarte importante pentru Illuminati…

Vă reamintesc, la finalul articolului, că şi aceasta idee e doar o IPOTEZĂ; nu înseamnă neapărat că ar fi adevărată.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu