Acum 50 de ani, Kennedy a fost asasinat de Illuminati, pentru că preşedintele american a ameninţat să deconspire Oculta Mondială! Un ritual satanic de sacrificiu a avut loc pe 22-11-1963…

531 vizualizari

kennedy illuminatiAstăzi, 22 noiembrie 2013, se împlinesc 50 de ani de la asasinarea mişeleşte a poate unicului preşedinte demn pe care l-a avut America în secolul al XX-lea, John F. Kennedy. El a fost ucis nici de mafie, nici de sovietici şi nici de vreun dezaxat psihic, ci de către Illuminati. Kennedy a fost poate singurul preşedinte american din secolul trecut care nu a făcut jocurile Ocultei Mondiale şi poate de aceea a şi fost ucis şi scos din scenă. Priviţi mai jos una din ultimele sale cuvântări publice, înainte de a fi asasinat. Discursul de mai jos i-a semnat sentinţa de moarte, căci el a ameninţat forţele oculte din America că nu se va lăsa intimidat de ele şi că se va lupta pentru a conduce ţara în interesul public, al tuturor.

După ce au auzit acest discurs, probabil că liderii Illuminati spumegau de furie, aşa că au hotărât asasinarea sa cât mai urgentă. Discursul l-am tradus în exclusivitate pentru cititorii acestui site:

Cuvântul „secret” este incompatibil cu o societate liberă şi deschisă, iar noi ca oameni, în mod natural şi istoric, suntem împotriva societăţilor secrete, jurămintelor secrete şi procedurilor secrete. Noi am decis în urmă cu mult timp că pericolele unei mascări excesive şi nejustificate ale faptelor concrete sunt mai grave decât pericolele care le enumerăm pentru a justifica acest secret. Chiar şi astăzi nu se pune prea mult preţ în a respinge ameninţarea unei societăţi închise, prin copierea restricţiilor sale arbitrare. Chiar şi astăzi se pune puţin preţ în asigurarea supravieţuirii naţiunii noastre, dacă tradiţiile noastre nu supravieţuiesc împreună cu ea. Şi există un pericol foarte mare ca nevoia unei securităţi crescute să-şi extindă semnificaţia până la limitele unei cenzuri şi mascări oficiale. Cu tot ce stă în puterea mea, acest lucru eu nu-l voi permite.

Şi orice oficial al Administraţiei mele, indiferent dacă are o funcţie înaltă sau joasă, civilă sau militară, n-ar trebui să interpreteze discursul meu de astăzi ca o scuză pentru a cenzura ştirile, pentru a nu lua în considerare alte opinii, pentru a ne acoperi greşelile sau pentru a nu spune presei şi publicului faptele pe care ei le merită să le ştie. Pentru că noi ne confruntăm în lume cu o conspiraţie puternică şi nemiloasă, care se bazează în special pe mijloace secrete pentru a-şi extinde sfera sa de influenţă prin infiltrare şi nu prin deschidere, prin subversiune şi nu prin alegeri, prin intimidare şi nu prin alegere liberă, prin lupte nocturne de gherilă în loc de lupte militare la lumina zilei. Este un sistem care a mobilizat vaste resurse umane şi materiale, în construirea unei maşinării bine legată şi extrem de eficientă, prin combinarea de operaţiuni militare, diplomatice, informaţionale, economice, ştiinţifice şi politice. Pregătirile sale sunt ascunse şi nu făcute publice. Greşelile sale sunt îngropate şi nu scoase la suprafaţă. Cei care nu sunt de acord sunt aduşi la tăcere şi nu apreciaţi. Nu se dă socoteală niciunei cheltuieli, niciun zvon nu este tipărit, niciun secret nu este dezvăluit.

Reţineţi încă o dată această frază, pe care preşedintele american Kennedy a spus-o: „Noi ne confruntăm în lume cu o conspiraţie puternică şi nemiloasă, care se bazează în special pe mijloace secrete pentru a-şi extinde sfera sa de influenţă prin infiltrare şi nu prin deschidere, prin subversiune şi nu prin alegeri, prin intimidare şi nu prin alegere liberă, prin lupte nocturne de gherilă în loc de lupte militare la lumina zilei”. Aşadar, chiar el, preşedintele Americii, fiind un om foarte bine informat, recunoaşte existenţa unei conspiraţii în societate, „puternice şi nemiloase”, care s-a infiltrat în structurile de putere. Această frază poate ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei care încă mai ridiculizează existenţa Ocultei Mondiale, băgată adânc, ca o caracatiţă, în puterea mondială.

Şi încă o frază premonitorie: „Cei care nu sunt de acord sunt aduşi la tăcere şi nu apreciaţi”. Adică, cei care nu ascultă şi se conformează Ocultei Mondiale sunt aduşi la tăcere. Aşa s-a întâmplat şi cu Kennedy, din păcate.

Niciunui preşedinte nu ar trebui să-i fie frică de o dezbatere publică a programului său. Pentru că din această dezbatere vine înţelegerea; şi din această înţelegere vine sprijinul sau opoziţia. Şi ambele sunt necesare. Nu cer ziarelor să sprijine Guvernul, ci vă cer ajutorul în această sarcină majoră de a informa şi a avertiza poporul american. Pentru că am încredere deplină în reacţia şi implicarea cetăţenilor noştri atunci când sunt bine informaţi. Nu numai că nu voi muşamaliza controversele în rândul cititorilor, dar şi le voi încuraja. Această administraţie intenţionează să fie sinceră faţă de erorile sale, şi asta pentru că un înţelept a spus odată: „O eroare nu se transformă în greşeală atât timp cât nu refuzi să o corectezi”. Intenţionăm să ne asumăm întreaga responsabilitate pentru erorile noastre; şi aşteptăm să ni le arătaţi, atunci când noi nu le vedem.

Fără dezbateri şi fără critici, niciun Guvern, nicio ţară nu pot reuşi şi nicio republică nu poate supravieţui. De aceea, făuritorul atenian de legi Solon a declarat că este o infracţiune orice cetăţean care nu doreşte să intre în controverse; de aceea, presa noastră a fost protejată de Primul Amendament, singurul domeniu de activitate din America protejat în mod specific de Constituţie, nu doar pentru a distra, nu doar pentru a promova obişnuitul şi sentimentalismul, nu doar pentru a oferi publicului ceea ce doreşte, cât mai ales pentru a informa, a stârni interesul, a reflecta, a ne arăta pericolele şi oportunităţile, pentru a ne indica momentele de răscruce şi alegerile noastre, pentru a conduce, a modela, a educa şi, uneori, chiar a stârni mânia opiniei publice.

Incredibil şi excelent discurs despre democraţie şi libertatea presei! Păcat că acest preşedinte curajos a fost asasinat.

Acum, să ne referim puţin la momentul uciderii sale, 22 noiembrie 1963, ora 12:22. Credeţi că întâmplătoare a fost aleasă această dată? Gândiţi-vă doar la luna noiembrie, adică numărul 11 şi la ziua 22, adică dublul lui 11. Despre numerologia ocultă am scris şi în cadrul acestui articol intitulat: „Ducesa Kate a născut un moştenitor al Coroanei Britanice în ziua de 22, un număr malefic al ocultiştilor satanişti! Încă o dovadă că suntem conduşi de o Ocultă Mondială luciferică…” Citez din el despre semnificaţia numerelor 11 şi 22:

22 este un număr cu o semnificaţie extrem de ocultă… este dublul lui 11, acesta din urmă fiind poate el mai puternic număr ocult, alături de 3, 6, 9 şi 13. Citez dintr-o carte despre satanism: “Sataniştii cred că un eveniment planificat cu atenţie trebuie îndeplinit conform numerelor corecte… altfel, el nu mai poate fi un succes pentru ei. Sataniştii fac totul pentru ca un eveniment să se întâmple conform numerelor corecte. 11 semnifică păcat, rău, imperfecţiune.”

Acelaşi lucru l-a remarcat şi scriitorul Randy Demain, în cartea sa, „Învierea Nephilim-ilor”:

În codul Illuminati, uciderea cuiva de „rit regal” este un sacrificiu ce trebuie făcut zeiţei lunii. Kennedy a fost ucis sub un stejar la ora 12:22 în a 11-a lună a celei de-a 22-a zi, în momentul în care Soarele se afla la punctul său cel mai înalt pe cer, în interiorul lui Dealey Plaza. Aici, în Dealey Plaza, se află un obelisc, un simbol ocult al francmasonilor. Se pare că Kennedy a fost împuşcat în această locaţie, Dealey Plaza, ca un sacrificiu adus zeiţei lunii. „Dea” în limba latină înseamnă „zeiţă” în limba latină , iar „ley” semnifică „lege/regulă”. Aceasta înseamnă că „Dealey” s-ar putea traduce şi „legea zeiţei din acest loc” identificat ca loc de sacrificiu.”