Actualul preşedinte american Joe Biden ar fi / ar avea o clonă? O teorie conspiraţionistă incredibilă


Pe Internet au apărut mai multe zvonuri şi fotografii conform cărora actualul preşedinte american, Joe Biden, ar avea o clonă. Unii ar merge mai mult cu ipoteza conspiraţionistă, şi ar spune că Joe Biden ar fi el însuşi o clonă, produs în laboratoare subterane secrete, cel adevărat fiind dispărut / mort de mai mult timp.

Acest articol nu-şi propune să ofere un răspuns definitiv la aceste ipoteze, ci vă lasă pe voi să trageţi propriile concluzii. Într-adevăr, dacă vă uitaţi la seria de fotografii de mai jos, se observă clar că personajul din 2007 nu seamănă cu cel din 2019, deşi a trecut o perioadă de 12 ani între cele 2 momente:

Priviţi apoi cele 2 fotografii ale lui joe Biden de mai jos. Nu vi se par diferenţele prea mari? De exemplu, uitaţi-vă doar la ochi şi veţi remarca diferenţa bizară:

În plus, aşa cum remarca cineva pe Twitter, între fotografiile dintre 2008 şi 2020, se observă că Biden are odată lobii urechii ataşaţi de faţă, pe când altădată sunt detaşaţi, aşa cum se poate vedea mai jos:

Cum s-ar explica aceste diferenţe? Site-ul snopes.com, cel care „demistifică conspiraţiile”, crede că a găsit răspunsul: ca urmare a unei posibile operaţii estetice.

„Există posibilitatea ca preşedintele să fi avut o problemă medicală care să necesite o intervenție chirurgicală a feței sau că şi-a dorit un lifting facial din motive cosmetice, modificând cel puțin unul dintre lobii urechii. Potrivit Clinicii Mayo, în general, un lifting facial implică ridicarea pielii și strângerea țesuturilor și mușchilor subiacenți. Grăsimea de pe față și gât poate fi îndepărtată sau redistribuită. Pielea feței este apoi reaşezată peste contururile nou repoziționate ale feței, excesul de piele este îndepărtat și totul este cusut sau lipit cu bandă”.

Aşadar, pentru că diferenţele între Joe Biden de acum 12/13 ani şi cel actual erau prea evidente pentru oricine, chiar şi site-ul snopes.com recunoaşte că preşedintele Joe Biden ar fi putut avea o operaţie estetică a feţei. Dar, chiar a fost necesară această operaţie sau au fost alte motive ascunse? Deşi explicaţia de pe snopes.com o consider rezonabilă, totuşi ea nu poate înlătura de tot ipoteza că Joe Biden nu ar avea o clonă. Sub o aparentă operaţie estetică se poate ascunde oricând o clonă. De aceea, n-aş fi atât de radical pentru a declara că afirmaţia conspiraţionistă ar fi un FALS, aşa cum snopes.com o face.

Degeaba ni se spune că „clonarea, care se referă la clonarea reproductivă umană pentru a produce o copie genetică a unei persoane existente, nu a fost realizată până în momentul actual, eliminând astfel posibilitatea ca Biden să aibă o „clonă””.Ăsta poate fi un argument ştiinţific oficial, însă se ştie, prin diverşi detractori, dar şi prin date oficiale, că în SUA există un aşa numit „Black Budget” („buget negru”) cu ajutorul căruia sunt finanţate tot felul de tehnologii avansate secrete. Cum putem fi siguri că tehnologia clonării umane n-a fost astfel atinsă mai demult şi nefăcută public? Nu putem pune mâna în foc, pentru că multe lucruri ne sunt ascunse de ochii publicului, aşa cum s-a putut constata de-a lungul timpului.

Asta nu înseamnă că se poate afirma categoric că Joe Biden ar avea / ar fi o clonă, ci totul rămâne doar la nivel de ipoteză, care nu poate fi nici demontată, dar nici afirmată categoric.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock