Doi tineri căsătoriţi apar în aceeaşi poză atunci când erau copii, fără să se cunoască


Click AICI pt marire

Tinerii căsătoriţi, Alex şi Donna, se uitau împreună la nişte poze mai vechi de-ale Donnei, atunci când ea era copil şi ajunsese să viziteze parcul de distracţii Disneyland. Până aici, nimic neobişnuit.

Aşadar, Donna se uita la poză…ea este una din fetiţele care stă în faţa personajului din Disney, chiar în prim-planul pozei. Dar, în spatele pozei, unde apare şi săgeata, se află şi Alex, viitorul ei soţ! Da, tatăl lui Alex era în spatele pozei şi împinge un cărucior în care se află Alex.

O coincidenţă absolut remarcabilă, întrucât cele două familii nu se cunoşteau între ele; şi, mai mult decât atât, familia lui Alex locuia în Canada, iar familia lui Donna în Florida.

Se pare că vieţile lor s-au întâlnit încă de când erau copii, pentru marea iubirea de peste 20 de ani. Soartă? Destin? Cine ştie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO