Un poem indian străvechi ne vorbeşte despre un pod construit de „zei”, de 50 km, între India şi Sri Lanka, peste Oceanul Indian. Analizele ştiinţifice arată că podul chiar a existat!


Foto: prelucrare proprie

Un satelit NASA trece deasupra apelor Oceanului Indian. El trimite nişte imagini uluitoare cu obiecte scufundate în ocean, între Sri lanka şi India. După ce analizează cu atenţie imaginile NASA, oamenii de ştiinţă îşi dau seama că lungimea totală a obiectelor (care sunt, de fapt, pietre masive) este de circa 50 de km.

Ceea ce este şi mai intrigant cu privire la aceste artefacte „naturale” îl reprezintă faptul că ele se află într-o zonă de care vorbeşte un poem hindus străvechi. Poemul spune că un „pod magic” a fost construit între India şi Sri Lanka (o insulă enormă, aflată în sudul Indiei), acest pod fiind realizat de către „zei”.

Pietrele misterioase se află într-o zonă de „banc de nisip” (o creastă subterană naturală, care este acoperită de nisip sau alt material neconsolidat și se ridică din albia oceanului până în apropierea suprafeței). E adevărat că bancul de nisip este o formaţiune naturală, dar ceea ce se află deasupra lui nu este ceva natural. Conform geologilor, pietrele au fost aduse de departe şi au fost puse deasupra bancului de nisip.

Cum au ajuns pietrele aici este un mister. Dar altceva este şi mai enigmatic. Analizele ştiinţifice au arătat că pietrele au cel puţin 7.000 de ani vechime, iar ele stau pe un banc de nisip care are doar 4.000 de ani vechime. Asta înseamnă că, înainte de bancul de nisip, a existat altceva.

Aşadar, structura este una artificială. Dar, acum 5.000 – 7.000 de ani în urmă, a construi un asemenea pod, în lungime de 50 de kilometri, care să traverseze un ocean, ar fi fost o realizare „super-umană”… Deci, până la urmă, cine a construit „podul magic”?

Foto: captura Twitter
Foto: captura Twitter
Foto: captura Twitter


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock