Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un document „scăpat” pe Internet la începutul lui februarie 2021 ne arată că chinezii s-ar pregăti să construiască o „maşină a timpului”! Fals sau adevărat?


Imagine: pixy.org (Commons Creative – free)

La începutul lunii februarie 2021, au început să circule online documente care păreau să sugereze că Institutul de Fizică pentru Energii Înalte de pe lângă Academia Chineză de Științe s-ar afla în parteneriat cu o companie privată chineză, Ruitai Technology Development, pentru a construi un aşa-zis „Dispozitiv experimental de generare a tunelului spațiu-timp”. Unul din documentele „scurse” pe Internet poate fi văzut mai jos. Adică, chinezii ar dori să construiască o adevărată maşină a timpului!

Printre documente s-ar afla şi o prezentare PowerPoint, care, potrivit cotidianului The Paper Journalist, conține următoarele informații despre proiect:

„Dispozitivul poate distorsiona timpul și spațiul, poate controla debitul timpului, poate străbate bariera timpului și spațiului și poate fi utilizat pe scară largă pentru călătorii în timp, călătorii interstelare, extinderea vieții etc. Proiectul intenționează să selecteze o locație în China și să închirieze o suprafață de aproximativ 16 acri pentru a construi o bază de experimente științifice. Se așteaptă ca dispozitivul să poată obţină cu succes rezultate la 7-12 luni după începerea experimentului”.

Nu la mult timp după ce documentul PowerPoint s-a răspândit online, Institutul de Fizică pentru Energii Înalte de lângă Academia Chineză de Științe a emis o declarație prin care a negat vehement implicarea sa în proiect: „Nu este adevărat că institutul nostru și Ruitai Technology Development ar cooperara, iar instituţia noastră nu va purta nicio responsabilitate legală pentru orice pierderi cauzate de aceste afirmaţii false”.

Și mai ciudat e faptul că Ruitai Technology este o companie înfiinţată pe 31 decembrie 2020. De asemenea, Ruitai a negat implicarea sa în acest proiect cu „maşina timpului”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): popularmechanics.com


Lasă un comentariu