Internetul a căzut în SUA, iar în lume sunt pene de curent generalizate. Coincidenţă sau e vorba de ceva terifiant?


187045510

Pe 26 ianuarie 2021, o ştire îngrijorătoare a apărut în spaţiul public: a căzut Internetul în nord-estul Statelor Unite. Potrivit ABC News, au fost semnalate probleme în zona cuprinsă între oraşele Washington şi Boston. Au fost afectaţi furnizorii de servicii Internet şi cloud, precum şi platforme online precum Google şi Facebook.

Numeroase persoane au semnalat că nu au semnal Internet şi nu îşi pot începe activităţile de lucru. DownDetector a semnalat întreruperi mari ale rețelelor Verizon, Google, Zoom, YouTube, Slack, Amazon Web Services și altele. Compania Verizon Communications Inc. a anunţat că un cablu de fibră optică este secţionat în zona Brooklyn din New York.

OK, să spunem că a fost o întrerupere accidentală a Internetului. Dar, să nu uităm că în lume, în ultima perioadă, s-au înregistrat mai multe pene de curent generalizate (vedeţi articolul din 12 ianuarie 2021 – O nouă pană de curent masivă în România, după cele de zilele trecute. Iarăşi e vorba de o “coincidenţă de defecţiune tehnică”?).

Până la urmă, ce se întâmplă în ultima perioadă? Sunt chestii accidentale lucrurile acestea? Sau e vorba de altceva?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO