În 5 ani dispar smartphone-urile? Ce gadget-uri secrete ne pregătesc giganţii tehnologici?


Imagine: pxhere.com (Commons Creative – free)

Preşedintele executiv al companiei Samsung, DongJin Koh, a declarat la mijlocul acestui an (2019), cu ocazia lansării telefonului-tabletă Samsung Galaxy Fold, că smartphone-urile nu mai au niciun viitor, acestea dispărând treptat în aproximativ 5 ani. Astfel, se pare că (dacă se confirmă această profeţie), în 2024 smartphone-urile de astăzi vor fi înlocuite cu alte dispozitive fără ecran.

„În aproximativ cinci ani, oamenii nu vor realiza nici măcar că au un ecran”. Preşedintele Samsung a mai spus: „Ultimii zece ani au fost era smartphone-urilor. Începând cu acest an, se poate deschide o nouă eră datorită apariției internetului obiectelor, 5G, AI și a tuturor acestor tehnologii care se amestecă. Noua eră este înaintea noastră”.

Interesant e că, în urmă cu 2 ani (2017), director executiv Microsoft, spunea că „sunt sigur că vom mai face telefoane, dar nu vor arăta ca cele de astăzi”.

Întrebarea care se pune e următoarea: ce dispozitive tehnologice pot înlocui smartphone-urile? Ochelarii cu Realitatea Virtuală? Lentile de contact smart? Brăţara inteligentă? Sau ce gadget secret ne pregătesc giganţii tehnologici?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO