Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un diamant mai mare decât întreg pământul. Extratereştrii ne-au oferit coordonatele unei planete de diamant?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankAcum peste 1 an de zile, scriam despre descoperirea unei planete de diamant exosolare (https://www.lovendal.ro/wp52/n-ati-dori-sa-faceti-o-vizita-pe-o-planeta-de-diamant/). Se pare că oamenii de ştiinţă au mai descoperit o altă planetă de diamant, aşa cum putem citi ştirea de pe Reuters:

Orbitând o stea care e vizibilă cu ochiul liber (40 ani-lumină distanţă faţă de Pământ), astronomii au descoperit o planetă de două ori mai mare decât planeta noastră şi care e alcătuită în mare parte din diamant. Planeta solidă, denumită „55 Cancri e”, orbitează o stea din Constelaţia Racului, şi se roteşte atât de repede încât un an durează 18 ore. Descoperită de o echipă de cercetători americano-franceză, diametrul său e dublu faţă de cel al Pământului, iar masa e de 8 ori mai mare. E incredibil de fierbinte, temperatura atingând pe suprafaţa planetei 1.648 grade Celsius.

P.S. Am şi eu unele îndoieli cu privire la această ştire. În primul rând, e ciudat cum bijutieri profesionişti din lumea întreagă se pot înşela uneori cu privire la un diamant, iar astronomii reuşesc să descopere diamantul la 40 ani-lumină faţă de Pământ! Dacă au un echipament atât de sofisticat de detectare a diamantului, atunci de ce nu-l folosesc pe Pământ, în loc să se folosească forţă de muncă brută pentru descoperirea a unei cantităţi infime de diamante brute. Dar poate că guvernul SUA se află în contact cu extratereştrii, iar aceştia i-au oferit coordonatele unei planete de diamant, cunoscând cât de lacomi sunt oamenii după bogăţie. Dacă am avea atâtea diamante câte se găsesc pe acea planetă (trilioane şi trilioane de carate), poate s-ar reuşi să se pună capăt sărăciei de Pământ. Sau poate că nu, căci o resursă naturală găsită din abundenţă, n-ar mai avea nicio valoare. Oamenii trebuie să realizeze care e adevărata bogăţie…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu