Se pare că trăiesc în lume şi astăzi creaturi umanoide gigantice necunoscute… De ce se ascund de noi?


Imagine: flickr.com (Commons Creative) + prelucrare proprie

Diverse legende din diverse părţi ale lumii vrobesc despre prezenţa unor creaturi umanoide, care se ascund în adâncimile pădurilor şi munţilor. Cine sunt ele? De ce se ascund de noi?

Sătenii din munții Caucaz au legende vechi de secole despre un „om sălbatic”. Același lucru e valabil și pentru tibetanii de pe versanții munților Everest și pentru triburile de amerindieni din nord-vestul Statelor Unite. Cei din tribul Kiliak, o comunitate izolată de băștinași siberieni, susțin că există, în pădurile înghețate ale Siberiei, animale care au sentimente omenești și călătoresc în grupuri familiale.

Pe baza descrierilor făcute de sute de martori credibili din întreaga lume, care susțin că s-ar fi întâlnit cu asemenea creaturi, se pare că ele posedă o înfățișare mult mai apropiată de om decât de maimuță sau de urs. În mod cert, acești giganți au, potrivit martorilor, fese și sâ*ni. Mici maimuțele, nici urșii nu au fese și nici nu lasă amprente plantare plate, precum oamenii.

Creatura cu înfățișare antropoidă, zărită peste tot în lume, este considerată de unii antropologi a fi un mamifer biped, care constituie un fel de verigă lipsă între omenire și maimuțele antropoide, căci înfățișarea lui este mai primitivă decât a omului de Neanderthal. Descrierile făcute de martori de pe tot mapamondul sunt uimitor de similare: înălțime 180-270 cm; greutate 200-500 kg; ochi negri. Corpul creaturii ar fi acoperit, se spune, cu păr sau blană neagră, cu fire lungi de 2,5-10 cm, cu excepția palmelor, tălpilor și feței.

Unii pun la îndoială existența unor creaturi cu înfățișare antropoidă gigantice deoarece există puține dovezi în această privință, în afara unor mulaje de urme, asemănătoare celor umane, dar de dimensiuni uriașe.

Un zoolog sugera că dacă aceste creaturi ar face parte dintr-o rasă subumană, ele și-ar putea îngropa morții în peșteri speciale. Un alt specialist crede că aceste ființe și-ar putea înhuma morții în locuri ascunse. S-ar putea, teoretiza ea, ca trupurile celor decedați să fie aruncate în râurile repezi de munte sau în abisurile crevaselor montane…

Dar, putem găsi totuşi nişte dovezi clare şi fără tăgadă?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO