Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pregătiţi-vă pentru colapsul omenirii! Marele uragan solar Katrina e pe vine…

138

blankCred că aţi auzit mulţi zilele acestea faptul că cercetătorii ne avertizează că omenirea trebuie să se aştepte la o erupţie solară mai distrugătoare decât uraganul Katrina. Totodată, astronomii cred că planeta noastră e mult mai vulnerabilă, decât oricând în istorie, faţă de o furtună solară majoră, şi că trebuie să ne aşteptăm la un dezastru asemănător uraganului Katrina (citeşte mai multe AICI: http://www.ziare.com/magazin/spatiu/eruptia-solara-poate-fi-mai-distrugatoare-decat-uraganul-katrina-1077208). După o asemenea furtună, e posibil să rămânem fără electricitate săptămâni sau luni de zile! Vă daţi seama ce dezastru ar fi pentru omenire? Şi aici nu e vorba că am sta pe întuneric noaptea sau nu ne-am mai uita la televizor sau calculator, dar, pur şi simplu întreaga economie mondială, ce se bazează pe electricitate, ar intra în colaps.

Totuşi, din articolul original de pe Daily Mail se mai afirmă că această erupţie solară e posibilă să apară întrucât Soarele intră în cea mai activă perioadă a ciclului său de 11-12 ani, atunci când “se înfierbintă”. Eu nu înţeleg un lucru: dacă aceste erupţii solare sunt obişnuite unui ciclu de 11-12 ani, cum se face că în urmă cu 11 ani nu s-a întâmplat nimic? Sau acum 22 de ani? Sau în urmă cu 33 de ani? De ce pericolul vine tocmai acum? E vorba cumva de altceva, mult mai serios, şi ni se ascunde acest lucru?

Şi încă ceva: de vreo 2 ani de zile, periodic, tot apar asemenea avertismente privind erupţia solară devastatoare (uitaţi două articole pe lovendal.net, din 2009 şi 2010: https://www.lovendal.ro/wp52/sfarsitul-lumii-din-2012-va-fi-provocat-de-furtunile-solare/ şi https://www.lovendal.ro/wp52/o-furtuna-solara-masiva-va-lovi-pamantul-in-2012-avand-forta-a-100-de-milioane-de-bombe-cu-hidrogen/). Şi nu o spun conspiraţioniştii, ci oamenii de ştiinţă. Înseamnă că ceva serios va avea loc curând (în 2011 sau 2012). Ce se va întâmpla, de fapt, cu Soarele nostru? Vrem adevărul gol-goluţ!

Orgoni Crystal