Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Poetul Schiller, mort acum 2 secole, somat să-şi plătească abonamentul TV


Unul dintre cei mai mari poeţi şi dramaturgi germani, Friedrich Schiller, a primit mai multe somaţii să îşi plătească restantele la abonamentul TV, în condiţiile în care artistul a murit în 1805. Două somaţii au fost trimise de către o agenţie ce colectare a datoriilor, GEZ, prin care poetul este ameninţat cu acţiunea în instanţă, dacă nu îşi achita repede factura lunară de 17 euro, arata The Telegraph.

Prima somaţie a fost trimisă pe adresa unei şcoli primare din oraşul german Weigsdorf-Kblitz, care poartă numele marelui poet. Cea de-a doua a ajuns la aceeaşi destinaţie, deşi directorul şcolii a scris agenţiei colectoare, informând-o că „reclamatul nu mai este în situaţia în care poate ascultă radio sau urmări televizorul”.

GEZ a replicat, anunţând că Schiller va fi iertat de datorie doar dacă poate dovedi că nu poseda un televizor sau un aparat de radio. Directorul şcolii, Michael Binder, a informat GEZ ca domnul Schiller nu mai este printre cei vii de ceva timp, incluzând în scrisoarea sa curriculum vitae-ul poetului. După ce confuzia a fost lămurită, un purtător de cuvânt al agenţiei a cerut oficial scuze.


Lasă un comentariu