Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pe ţărmul Spaniei a fost descoperit un calmar absolut gigant! Sau e Kraken, cea mai înfricoşătoare creatură a mărilor şi oceanelor?

  •  
  •  
  •  
  •  

calmar uriasUn calmar gigantic, care aduce aminte de multe din calmarii giganți din vechime, a fost găsit pe o plajă din Spania, iar forumurile de conspirații din întreaga lume se întreabă ce s-ar putea întâmpla cu planeta noastră dacă asemenea creaturi se vor ivi pe toate suprafețelor mărilor și oceanelor. Monstrul de pe plaja din Spania avea 10 metri lungime și cântărea aproape 200 de kilograme.

Citez de pe grindtv.com:

Cei care se plimbau pe o plajă în zona Cantabriei din Spania au fost uimiţi să descopere carcasa unui calmar gigant, aproape intact, pe ţărmul mării. Misterioasa creatură, Architeuthis Dux, avea 10 metri lungime și cântărea aproape 200 de kilograme. Carcasa a fost trimisă către Muzeul maritim din Cantabria, unde a fost curăţat şi îngheţat, aşteptându-se o decizie pentru a se vedea ce se va face cu cefalopodul gigantic. Nu se ştie dacă acest calmar va fi expus într-o expoziţie într-un muzeu, va fi disecat sau va fi pur şi simplu ars într-un crematoriu.

Este acesta un calmar gigant sau „Kraken”, cea mai monstruoasă creatură a mărilor şi oceanelor, aşa cum vorbeam în acest articol: „Kraken, cea mai înfricoşătoare bestie a adâncurilor”? Citez din acel articol:

„Monstrul cel mai înfricoşător pentru marinari de-a lungul timpului a fost Kraken. Braţele lui ca nişte frânghii uriaşe ajungeau până la cuibul de santinelă din vârful catargului corăbiilor cu pânze, ochii lui erau cât o minge de fotbal şi se spunea, de regulă, că este cât o mică insulă. Zărit probabil cu peste 2000 de ani în urmă în Antichitate, Kraken a fost descris ca o caracatiţă sau un calmar uriaş, o balenă, un crab, ori chiar o langustă. În lucrarea scandinavă cunoscută sub numele de Speculum Regale sau Oglinda regelui este consemnată o conversaţie dintre un tată şi un fiu, datând din 1250. „Nu pot să spun nimic despre lungimea lui, căci atunci când l-au văzut, marinarii au afirmat că arăta mai mult ca o insulă, decât ca un peşte. Şi nici n-am auzit să fi fost prins vreodată sau omorât. Se pare că în tot oceanul nu sunt decât doi şi probabil că nu fac pui, pentru că sunt convins că de fiecare dată apar numai aceştia doi.”


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu