O nouă dovadă că viaţa pe Terra a fost creată! 90% din specii au apărut în acelaşi timp… ce s-a întâmplat acum 100.000-200.000 de ani?


Cercetătorii de la Universitatea Rockefeller din New York și de la Universitatea din Basel din Elveția au publicat recent concluziile care vor șterge, dacă nu chiar vor răsturna definitiv mai multe idei despre teoria evoluționistă. Astfel, ei au analizat ADN-ul de la 100.000 de specii de pe Pământ, iar concluziile la care au ajuns sunt şocante.

La şcoală am fost învăţaţi că speciile cu populații mari, care se deplasează prea mult – cum sunt furnicile, șobolanii, oamenii – vor deveni mai distanțate genetice în timp. Dar este adevărat? Răspunsul este nu, conform studiului, publicat în revista „Human Evolution”.

Cel mai surprinzător rezultat al studiului, probabil, este că 9 din cele 10 specii de pe Pământ de astăzi, inclusiv oamenii, au apărut în urmă cu doar 100.000-200.000 de ani, ceea ce este un interval extrem de apropiat, ţinând cont de vârsta Pământului, care e de miliarde de ani.

„Această concluzie este foarte surprinzătoare și am luptat împotriva ei cât de greu am putut”, a declarat Thaler, unul din autorii principali ai studiului.

Această reacție este de înțeles: cum explicăm faptul că 90% din viața animalelor, din punct de vedere genetic, este aproape aceeași vârstă? A existat un eveniment catastrofal acum 200.000 de ani, care aproape a șters viața şi a creat-o din nou?

Ceea ce aflăm acum este că acest program genetic senzațional, numit de oameni ADN, sincronizează nu numai indivizii din cadrul aceleași generații (pentru a-și schimba genele, doar între ei și pentru a evita schimbul de gene cu generațiile mai bătrâne), ci sincronizează între ele (în timp, și ca durata de viață) și intrarea în existență a diverselor specii ce compun viața. Iată că acum aflăm că aceste „sincronizări” stabilite de programul genetic, au loc nu numai în cadrul generațiilor de indivizi din cadrul aceleași specii, ci și în cadrul generațiilor de specii din cadrul tabloului mare al vieții pe Pământ.

Toate aceste lucruri arată urmele unei Inteligenţe Artificiale care a creat viaţa pe Pământ…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO