Noul acord Basel III al Băncii Reglementelor Internaţionale va îngenunchia economia mondială, punând-o astfel sub controlul Ocultei Mondiale

3.596 vizualizari

Basel IIIÎntr-un articol recent (https://www.lovendal.ro/wp52/un-secret-extrem-de-bine-pazit-de-2-000-de-ani-lumea-e-condusa-din-umbra-de-bancherii-elvetieni-nu-de-illuminati-sau-francmasonerie-sediul-cuibului-de-vipere-se-afla-la-basel/) vorbeam despre teoria conform căreia lumea ar fi condusă în secret de bancherii elveţieni, mai precis de Banca Reglementelor Internaţionale. Spuneam atunci despre ea următoarele:

„Banca Reglementelor Internaţionale (BRI) este un organism internaţional creat în 1930 şi care are rolul de a supraveghea politica internaţională în domeniul bancar. BRI serveşte ca un fel de „mamă” al băncilor centrale din lume. Ea stabileşte toate regulile bancare, creează şi conduce sistemul… nicio bancă centrală nu poate funcţiona fără aprobarea sa. BRI nu face subiectul niciunei legi din lume, guvernul elveţian nu poate nici măcar să-i calce pragul…e ca o ambasadă de pe altă planetă. Proprietarii lui BRI? Nu sunt cunoscuţi, sunt „la secret”, nu puteţi găsi nicio informaţie despre ei.”

Ceva mai târziu, într-un alt articol (https://www.lovendal.ro/wp52/o-fosta-angajata-a-bancii-mondiale-confirma-teoria-conspiratiei-suntem-condusi-de-oculta-mondiala-creata-in-jurul-lui-federal-reserve-si-a-unei-banci-centrale-din-elvetia/) o fostă angajată a Băncii Mondiale confirma faptul că Oculta Mondială îşi are „cuibul” tot în jurul acestei misterioase bănci elveţiene din Basel.

Iată, vă prezint în exclusivitate în limba română o informaţie pe care n-o prea întânim, în general, în mass-media. De pe site-ul Băncii Reglementelor Internaţionale, bis.org, aflăm despre noul set de reglementări bancare mondiale Basel III, care trebuie aplicate din 2013 în mai multe ţări ale lumii. Aceste noi reglementări vor avea efecte dramatice asupra sistemului economic global. Şi asta pentru că 58 de bănci centrale ale lumii (inclusiv celebra Federal Reserve) fac parte din BRI, iar deciziile luate la Basel au adesea un impact mai direct asupra economiei, decât deciziile luate de guvernele sau parlamentele statelor lumii. Vechile reglementări, Basel II şi Basel 2.5, au contribuit la declanşarea crizei financiare din 2008, iar cu noile reglementări, Basel III, parcă se urmăreşte punerea pe butuci a întregii economii mondiale.

Aceste noi reglementări din acordul Basel III prevăd, în principiu, creşterea dramatică a necesarului de capitalal băncilor şi restricţionarea semnificativă a folosirii creditului. Dar, în situaţia actuală în care se află economia mondială, în care datoriile au niveluri astronomice, singura soluţie posibilă e continuarea expansiunii, prin investiţii noi şi eficiente. Însă, investiţiile au nevoie de credite, iar dacă se limitează obţinerea acestor credite, economia mondială pur şi simplu se va prăbuşi în următorii ani. Cea mai proastă soluţie în momentul actual e limitarea creditelor, pentru că vor fi atinse nu doar proiectele de investiţii ineficiente, ci şi cele eficiente. Oculta Mondială, ce controlează Banca Reglementelor Internaţionale, ştie foarte bine acest lucru…dar scopul ei tocmai ăsta e: nu revenirea economiei mondiale, ci prăbuşirea ei, pentru preluarea ulterioară a controlului total.

Vă avertizez…în următorii ani, ne va fi din ce în ce mai rău. Mulţi habar n-au ce e cu aceste reglementări Basel III şi nimeni de la televizor sau din mass-media nu ni le explică. În mass-media se aduc la suprafaţă doar teme false, iar temele cu adevărat importante sunt ignorate. Noi ne ducem la vot la fiecare 4 ani, votăm un partid, aşteptăm ca politicienii de la guvernare să ne îmbunătăţească situaţia…dar ei nu pot face nimic, căci nu pot trece peste deciziile luate în secret de nişte bancheri „invizibili” din Elveţia, deciziile care ne vor afecta vieţile dramatic în viitorul apropiat. Chiar şi Wikipedia recunoaşte faptul că Banca Reglementelor Internaţionale „nu este supusă niciunui guvern naţional”. Aceasta înseamnă că nu se află nici sub controlul populaţiei, nici a politicienilor… o mână de bancheri puternici, care se cred „dumnezei” pe Pământ, iau decizii care afectează întreaga lume…

Scopul acestui nou acord Basel III? Punerea în genunchi a economiei mondiale, pentru a se veni în final cu soluţia salvatoare: introducerea unei monede unice mondiale, emise de Banca Reglementelor Internaţionale. Visul de secole al Ocultei Mondiale, nu?