Narghita, cântăreaţa româncă milionară în dolari, şi care a murit în sărăcie, într-o simplă garsonieră…


Narghita a fost o cântăreață și dansatoare română, iubitoare a muzicii și a coregrafiilor din filmele indiene. În anii ’70, în India, Narghita era mai apreciată decât formația Beatles, întrucât era considerată „regina muzicii indiene”. Ea era prietena de suflet a doamnei Indira Gandhi, prim-ministrul Indiei de atunci, care o aștepta cu un covor roșu la scara avionului.

Artista i-a furat inima celebrului actor indian Raj Kapoor. Cei doi au legat o prietenie strânsă, artistul indian Raj Kapoor îndrăgostindu-se de ea. Narghita a declarat ulterior: „M-am rugat la Dumnezeu să nu-mi ceară mâna. Îmi anulam cariera, nu se pot face două cariere, căsătoria sau cariera. Am respectat România şi India la fel de înalt. Până la 1 milion de dolari mi s-a oferit numai pentru un interviu şi un cântec”.

Deşi pe timpul anilor ’70, artista era milionară în dolari, ea a murit în sărăcie. Artista a murit singură în garsoniera unde locuia cu chirie în Bucureşti şi a fost găsită după 4 zile (în februarie 2013) de nepoata ei, care a spart uşa după ce nu mai primise niciun semn de la ea. Avea 73 de ani şi de mai multă vreme trăia în sărăcie, cu o raţie de 40 de lei pe lună.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO