Megalitul Al-Naslaa, vechi de mii de ani, a fost tăiat cu vreun laser de „oamenii primitivi”, aşa cum îi consideră istoria oficială?


În lume există o mulţime de monumente şi artefacte misterioase, care nu au nicio explicaţie logică din punct de vedere ştiinţific. Adică, dacă oamenii erau atât de „proşti” în trecut (aşa cum credem noi azi), cum de-au reuşit ei să construiască monumente spectaculoase?

Iar unul din monumentele misterioase este piatra megalită din Al-Naslaa. Încă de la descoperirea sa din 1883 de către Charles Huver, piatra megalită din Al-Naslaa a fost în centrul teoriilor și controverselor conspirației. De ce?

Uitaţi-vă la imaginea de la începutul articolului, iar răspunsul va fi găsit. Acest megalit a fost subiect de dezbatere de mai mulți ani de la descoperirea sa. Tăierea dreaptă, ascuțită și precisă în mijlocul megalitului este motivul principal. Este extrem de ciudat și nelumesc cum ar fi putut fi realizată tăietura în zilele în care a apărut megalitul.

Să fie vorba de laser? Această tehnologie este încă nouă, chiar și pentru noi, după milenii mai târzii. Cum a fost posibil ca „oamenii sălbatici” să împartă un megalit într-un mod atât de precis, dacă nu au folosit vreo tehnologie modernă?

Mulți au făcut speculaţii cu privire la acest lucru, dar nimeni nu a descoperit adevărata origine a pietrei. Experţii şi-au dat cu părerea, dar misterul acestui megalit este încă învăluit în mister ca în prima zi când a fost găsit.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock