Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibila dispariție a unui praf cosmic din jurul unei stele! Cine l-a furat? Extratereștrii, ca să-și construiască planete?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPe ScienceDaily.com am citit o știre care nu are cum să nu te pună pe gânduri. Așadar, astronomii au raportat o descoperire incredibilă care nu a mai fost văzută vreodată: o cantitate imensă de praf cosmic, din apropierea unei stele (aflată la distanța de 450 de ani-lumină), a dispărut misterios.

”E asemenea trucului unui magician: acum îl vezi, acum nu”, spune Carl Melis, autorul principal al cercetării. ”Numai că, în acest caz, vorbim despre destul praf cosmic pentru a umple un întreg sistem solar, și acesta chiar a dispărut!” Co-autorul acestui studiu, Benjamin Zuckerman, profesor de fizică şi astronomie, remarcă și el că ”este ca și cum am constata că inelele din jurul lui Saturn au dispărut. Acest lucru este cu atât mai şocant, cu cât discul de praf cosmic a fost mult mai mare şi mai masiv decât inelele lui Saturn. Discul de praf din jurul acestei stele, dacă s-ar fi aflat în sistemul nostru solar, s-ar fi extins până la jumătatea distanței dintre Soare și Pământ.”

”Un lucru uimitor despre această descoperire îl reprezintă faptul că nu avem nicio explicaţie satisfăcătoare pentru ceea ce s-a întâmplat în jurul acestei stele”, a declarat un alt cercetător. Dispariția a fost extraordinar de rapidă (în câțiva ani), chiar pe scala umană a timpului, ca să nu mai vorbim de scala astronomică.

Praful cosmic din jurul acestei stelei a fost observat din 1983; în 2009, s-a observat o diminuare a sa, iar în 2010 au fost făcute două observații independente, prin care praful cosmic nu a mai fost văzut. O nouă observație făcută pe 1 mai 2012 a confirmat încă o dată că praful cosmic din jurul stelei a dispărut complet!

Concluzia? Habar n-am. Dar m-aș putea hazarda într-o teorie. Ce s-a întâmplat cu tot praful cosmic, din care s-ar fi putut crea planete în jurul acelei stele? S-au apucat niște extratereștri avansați să-l strângă și să-l folosească pentru a-și crea propriile planete? Se știe că astronomia ne spune că din praful cosmic din jurul unei stele se formează planetele, dar acest lucru are loc în milioane și miliarde de ani… În plus, praful stelar nu dispare pur și simplu… Consider această știre una dintre cele mai enigmatice din întregul an 2012.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu