Experimentele secrete ale Armatei Americane cu nimicitoarele „bombe tsunami” sunt reprezentate simbolic pe bancnota de 10 dolari americani?

6.439 vizualizari

tsunami dolar americanStatele Unite și Noua Zeelandă au condus o serie de experimente secrete în declanşarea unor „bombe tsunami”, cu scopul de a distruge oraşele situate în aproape coastelor mării, prin crearea unor uriaşe valuri marine care să le inunde. Testele au fost realizate în jurul Noii Caledonii şi oraşului Auckland, în timpul celui de-al doilea război mondial, demonstrând faptul că această armă era destul de fezabilă: s-au realizat numai puţin de 10 explozii uriaşe, în afara ţărmului, creându-se o serie de tsunami, cu o înălţime de 100 de metri, care ar putea să inunde total un oraş de mărime mică.

Operaţiunea secretă „Project Seal”, cum s-a numit folosirea „bombelor tsunami” a avut drept scop testarea unei bombe rivale la bombele atomice. Aproximativ 3.700 de focoase au fost folosite în timpul acestor teste, prima dată în Noua Caledonie, iar mai târziu în Peninsula Whangaparaoa, în apropiere de Auckland.

Toate aceste planuri au ieşit la iveală în timpul unei cercetări întreprinse de producătorul de film Ray Waru, care a examinat mai multe documente militare secrete din arhivele naţionale. „Probabil că, dacă bomba atomică n-ar fi funcţionat, oamenii ar fi fost supuşi valurilor tsunami”, a spus dl Waru. „E absolut uimitor. Mai întâi pentru că a existat cineva care a venit cu ideea folosirii unei arme de distrugere în masă, prin utilizarea valurilor tsunami… şi a doua oară pentru că Noua Zeelandă a dezvoltat această armă până la nivelul la care ea chiar a funcţionat”.

Proiectul a fost lansat în iunie 1944, după ce ofiţerul militar american Gibson a observat că operaţiunile de detonare a unor bombe, pentru a curăţa recifurile de corali din jurul insulelor din Pacific, produc uneori nişte valuri mari, de aici apărând posibilitatea în a crea o bombă tsunami.

Şi încă o chestie foarte interesantă: pe bancnota de 10 dolari americani (pe spatele ei) se găseşte desenat ceea ce pare a fi un val imens care vine peste o clădire (vedeţi poza de la începutul articolului). Mulţi o să spună că este, de fapt, vegetaţia unui copac, însă aceasta doar ar putea masca adevăratul simbolism. Dacă vă uitaţi cu atenţie, în spate apare o jumătate de bulă albă, sub forma unei „semi-ciuperci”, aducându-ne aminte de „ciuperca atomică” ce apare după bombele nucleare. O fi o reprezentare a acestor experimente secrete americane care au avut loc în Noua Zeelandă în anul 1944? Sau poate o reprezentare a sfârşitului lumii, aşa cum forţele oculte o cunosc? A nu se uita că toate bancnotele de dolari americane sunt emise de Federal Reserve, o bancă centrală ce aparţine de Oculta Mondială.