Două cazuri ciudate cu extratereştri dintr-un orăşel din Texas: vizitatorii spaţiali, având doar 1 metru înălţime, se plimbă nestingheriţi prin casele oamenilor!


extraterestri vizitaVă relatez două întâmplări bizare de întâlniri cu extratereştri, din 1966. Acestea s-au petrecut în SUA, statul Texas, în acelaşi orăşel, la doar o lună diferenţă, între 6 august şi 3 septembrie 1966. Autorul relatării era tatăl a patru copii, dl. John (a dorit să rămână anonim, aşa că nu acesta e numele său). Casa lui se afla într-o zonă izolată şi nu discutase niciodată despre incident cu vecinii.

La 6 august 1966, trei din cei patru copii (între şase şi nouă ani) au observat un obiect închis la culoare de forma unei căni răsturnate. Deşi era după-amiaza, copiii nu au văzut obiectul venind. Obiectul era negru „fără a fi colorat şi fără lumini”. Apoi a apărut o lumină galbenă pătrată, ca şi cum s-ar fi deschis o uşă, şi în pătratul de lumină au văzut o mică fiinţă. Creatura avea înălţimea de circa 1 metru, era îmbrăcată în haine negre, cu reflexe galbene sau aurii. Totul a durat cîteva minute, apoi uşa s-a închis. S-a auzit un zumzet şi obiectul a decolat, îndreptându-se spre nord-est, ridicându-se brusc, cu o viteză excepţională. Obiectul nu a atins deloc pământul; a planat la o înălţime de aproximativ 3 – 5 metri, lângă un copac, care nu a avut de suferit, aflat la circa treizeci şi cinci de picioare de casă.

A doua reperare a avut loc la 3 septembrie 1966. Majoritatea membrilor familiei erau plecaţi, dar fiica cea mare rămăsese acasă cu o prietenă. Se uitau la televizor în după-amiaza aceea când, la un moment dat, ecranul s-a albit, apoi s-a stins. Casa era luminată de fascicule stranii, roşii şi galbene, care păreau să se rotească şi să se răsucească. Au privit afară şi au văzut un obiect ce plana în aceeaşi poziţie, lângă acelaşi copac, ca şi prima dată. Forma obiectului era cea a unei căni cu fundul în sus, având un disc plat dedesubt, ca o farfurie. Era scăldat în lumină şi a plecat la puţină vreme după aceea. Nu se vedea niciun semn de viaţă înăuntru sau în afara navei.

Două zile mai târziu, dl. John stătea în pat. Prin uşa deschisă, dincolo de hol, putea vedea intrarea în dormitorul fiilor săi. Deodată a zărit o persoană mică, de 1 metru înălţime, îmbrăcată în alb, cu haine strânse pe corp, intrând în dormitor. S-a gândit că trebuie să fie fata mai mică ducându-se să vorbească cu mama ei, care se afla în camera băieţilor. Zece minute mai târziu a văzut ceva ca „o dâră de lumină”, care părea să se risipească. S-a ridicat din pat şi s-a dus în dormitor, unde i-a găsit pe soţia lui şi pe băieţi, care văzuseră şi ei dâra luminoasă. Nu era nicio persoană în alb, iar soţia i-a spus că nu fusese deloc în cameră. Nu au găsit nicio dovadă fizică a prezenţei micii persoane în cameră.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO