Cercetătorul bulgar Terziski: „Pe Lună putem sta doar în blugi, pulover şi adidaşi. Acum, acolo locuiesc în secret peste 40.000 de colonişti”


Cercetătorul şi scriitorul bulgar Vladimir Terziski are o teorie şocantă: şi anume faptul că naziştii au reuşit să ajungă pe Lună în 1942 cu ajutorul unor tehnologii avansate – racheta Miethe şi nava spaţială Schriever. Racheta Miethe avea un diametru cuprins între 15 şi 50 de metri, iar nava spaţială Schriever Walter avea un diametru de 60 de metri şi o înălţime de 45 de metri.

Terziski crede că, fără nicio urmă de îndoială, pe Lună există atmosferă, apă și vegetație, omul neavând nevoie de vreun costum spaţial pentru a merge pe Lună. O pereche de blugi, un pulover și o pereche de adidași sunt suficienţi. Tot ceea ce NASA spune lumii despre Lună este o minciună și a fost făcut pentru a ascunde adevărul. Toate aceste condiții fizice ale Lunii fac mult mai ușoară sarcina să construim o bază pe satelitul nostru natural.

Atunci când rușii și americanii au aselenizat în secret pe Lună la începutul anilor 50 cu navele spaţiale proprii, ei și-au petrecut prima noapte acolo ca oaspeți ai… bazelor naziste sublunare. În anii 60, o bază masivă ruso-americană a fost construită pe Lună, care are acum o populație de 40.000 de oameni. După încheierea celui de-al doilea război mondial, în mai 1945, germanii și-au continuat efortul spațial din colonia lor secretă situată în Antarctica, Neu Schwabenland.

În plus, Terziski crede că oamenii de ştiinţă nazişti au creat o navă spaţială imensă – de tip Haunibu-3 – cu un diametru de 74 de metri şi dotată cu unităţi tahionice de tip Andromeda, care, împreună cu un echipaj uman, a fost trimisă pe planeta Marte în aprilie 1945, cu o lună înainte de sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Echipajul uman ales în această expediţie cosmică a fost unul sinucigaş, pentru că toată lumea știa că această călătorie era una fără întoarcere…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock