Ce moarte cu adevărat stupidă a avut acest mare scriitor american, Tennessee Williams! Citiţi şi cruciţi-vă…


Imagine: wikipedia.org (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Tennessee Williams (1911 – 1983) a fost un celebru dramaturg, poet și romancier american, laureat al premiului Pulitzer pentru dramă pentru piesa de teatru „Un tramvai numit dorință” (1948) și ulterior pentru piesa „Pisica pe acoperișul fierbinte” (1955). Însă, pe cât a fost de celebru, el a avut parte de o moarte cu totul stupidă. Având deja 71 de ani, scriitorul se afla în seara zilei de 22 februarie 1983, într-un apartament frumos al hotelului Elysium din New York. El nu voia decât să-şi pună nişte picături în ochi înainte de a se culca.

Neștiind unde să pună capacul flaconului de picături pentru ochi, Tennessee l-a pus între dinți, doar atât cât să-și pună picăturile în ochi. Și-a lăsat capul pe spate, cu gura deschisă, cu capacul între dinți și mâinile ocupate cu picuratorul. Nu se ştie de ce, dar Tennessee Williams a înghițit capacul sticlei și a murit înecat. Cadavrul său a fost găsit în dimineața următoare de secretarul său, John Uecker, care împărțea cu el apartamentul. Domnul Uecker a declarat că a auzit un zgomot în camera domnului Williams în jurul orei 23:00, dar nu a investigat. În dimineața următoare, în jurul orei 10:45, secretarul a intrat în cameră și l-a găsit pe scriitor mort lângă patul său.

Medicul legist-șef al New York-ului, care a efectuat autopsia, a confirmat că scriitorul a murit joi seara târziu, sufocat de un capac de plastic de tipul celor folosite la flacoanele de spray nazal sau de soluții pentru ochi. Reflexele nervoase normale din spatele gâtului ar forța în mod normal o persoană care se sufocă să evacueze orice obiect prins în deschiderea laringelui. Dar, o serie de motive ar fi putut slăbi răspunsul de evacuare, de exemplu atunci când o persoană se află sub influența alcoolului sau a drogurilor. Dr. Gross a declarat că nu există nicio suspiciune de crimă și că decesele de acest tip sunt de obicei clasificate ca fiind accidentale.

Ce moartă bizară pentru un aşa mare scriitor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO