„Extraterestrul” Myziam scrie pe forumul 4chan, punând poze cu Pământul văzut din apropiere


Pe forumul 4chan (arhiva apare pe 4plebs.org) s-a ivit în 2017 un dialog bizar între un aşa-zis extraterestru pe nume Myziam şi utilizatorii săi. Desigur, e posibil ca totul să fie o farsă, dar, haideţi să vedem dialogul halucinant:

„Extraterestrul” Myziam: Bună, sunt Myziam, din Varn, steaua mea natală. Am o navă spaţială care traversează întreaga galaxie în doar câteva ore, dar ea necesită un combustibil special. Am rămas fără combustibil chiar în faţa planetei voastre (xfc_#0422), şi nu mai pot merge cu viteze mari. Sunt aici blocat vreun an, până când echipa mea mă găseşte. Ca să dovedesc că spun adevărul, voi posta fotografii ale planetei xfc_#0422. Spuneţi-mi coordonatele, voi zbura către acolo şi voi posta fotografii.

La un moment dat, aşa-zisul extraterestru postează o fotografie în care apare ceea ce fi Pământul, văzut de la o anumită distanţă (vedeţi fotografia de mai jos):

Aşa-zisul „extraterestru” scrie pe forum cu un font ciudat, iar marea majoritate a celorlalţi utilizatori poartă un dialog în băşcălie cu el. La un moment dat, Myziam scrie: „Planeta mea este Kuco, unde nu-i pace, e mult război. Kuconanii au părăsit Kuco pentru a-şi găsi o nouă casă… şi eu călătoresc pentru asta”. El mai spune că viaţa pe Pământ este una tare ciudată.

Myziam oferă şi o imagine a satelitului Pământului, Luna.

De asemenea, el a mai oferit şi alte câteva fotografii despre care spune că le-ar fi luat din apropierea Pământului, însă toate arată foarte prost calitativ (aproape că nu se înţeleg nimic din ele).

Desigur, consider că totul e doar o farsă, aşa că am pus-o la categoria „Farse şi fantezii”.

Sursa (traducerea şi adaptarea): https://archive.4plebs.org/x/thread/19631067/

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO