OZN-urile ar putea proveni din alte dimensiuni spaţiale


ozn15Investigatorii ou început studiul sistematic şi constant al fenomenului OZN, descoperind manifestări dintre cele mai neaşteptate şi neobişnuite. Toate aceste aparate de zbor neidentificate au uimit prin performanţele lor aeriene, totul sugerând construirea lor de către „alte făpturi” mult mai avansate, care stăpânesc o ştiinţă cu o dezvoltare extraordinară în raport cu cea terestră, precum şi posibilităţile tehnologice fantastice în raport cu industriile pământene. Toate aceste aspecte regăsite mereu în milioanele de observaţii au făcut ca, treptat, supoziţia originii lor cosmice să se extindă în concepţiile marii majoriităţii opiniei publice interesate de „prezenţa OZN”.

Totuşi, dacă această origine explică în mod direct uimitoarele manifestări ale bizarelor aparate imposibil de identificat, ipoteza nu răspunde convingător la unele întrebări esenţiale: de ce atât de multe apariţii, sute de mii, milioane de observaţii sesizate, în afară de cele rămase neştiute?; de ce atât de multe modele constructive, fiecare aparat nefiind la fel cu vreunul din celelalte?; şi de ce sunt atât de diferite dimensional?; dacă extraterestrii respectivi sunt extraordinar de evoluaţi şi atât de „puternici”, de ce coboară mai jos sau aterizează numai în locuri izolate, iar atunci se manifestă doar în faţa unor martori, solitari?; când există totuşi grupuri (mai mici sau mai mari) de martori se menţin numai la înălţime – de ce?; dar, mai mult încă – de ce, într-un număr ridicat de cazuri, martorii apăreau ca „manipulaţi psihic”, relatând un fel de trăiri diferite de cele din mediul nostru terestru?

În faţa noului şir de întrebări, care după atâtea decenii de manifestări ale „făpturilor” neştiute, nu mai pot să fie explicate direct printr-o origine extraterestră a OZN-urilor, unii savanţi şi mulţi alţi investigatori (dintre cei oficiali sau particulari) au ajuns treptat să încline către cealaltă ipoteză…mai bizară, aşa cum intuise de fapt şi dr. James McDonald, cu susţinerea universităţii din Arizona: „Farfuriile zburătoare nu vin de la vreo civilizaţie (…) de pe o planetă îndepărtată. Ele sunt din spaţiul nostru apropiat, dintr-o parte a continuum-ului spaţiu-timp în care viaţa, materia şi energia diferă radical de cele ale noastre.”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO