Templul antic Hypogeum din Malta rezonează la frecvenţa divină de 111 Hz?


Hypogeum Hal Saflieni (Malta) este o structură subterană neolitică, fiind adesea menționat pur și simplu ca şi Hypogeum, care înseamnă literalmente „subteran” în limba greacă. Aici se găseşte un templu antic, care este singurul templu preistoric subteran din lume, având o vechime de circa 5.000 de ani.

Hypogeum deține un secret unic. Structura sa rezonează la 111 Hz, numită şi „frecvența sfântă”. Străvechea civilizaţie care a construit Hypogeum-ul practica ritualuri orientate către natură, reproducând ciclurile și ritmurile divine ale Pământului, Lunii, Soarelui și anotimpurilor.

Hypogeum-ul din Malta este un templu construit între anii 3.500 – 2.500 î.Hr. și descoperit în 1902. Studiile au arătat că încăperea Oracolului din Hypogeum rezonează la frecvența de 111 Hz. Dar, ce e cu această frecvenţă?

Profesorul Paul Devereux de la Cambridge crede că credințele se bazează pe un sunet divin și pe o frecvență divină; Pitagora și-a creat scara muzicală începând cu o notă A, care rezonează cu frecvența de 111 Hz. Unii ezoterişti cred că 111 Hz este frecvenţa divină de meditație, la care ne conectăm cu Universul / Dumnezeu.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): interestingengineering.com