Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Sunt perplex în legătură cu enigmele care se întâmplă pe Lună!

156

Luna30Am devenit extrem de confuz în ceea ce priveşte Luna. Îmi place Luna. Întotdeauna mi-a plăcut s-o privesc, dar recent am început să devin confuz.

De-a lungul anilor, am citit o serie de articole despre Luna noastră. Am citit controversele posibile legate de Lună. Am citit toate teoriile conform cărora pe Lună se găsesc baze ale extratereştrilor, sau că anumite naţiuni ale lumii noastre şi-au construit baze secrete acolo.

Am examinat maldărul de dezbateri despre aterizarea omului pe Lună din 1969, de la faptul că a fost un mare pas pentru omenire, până la ideea că de fapt nu s-a întâmplat niciodată.

Am văzut fotografii care prezintă nave extraterestre care se plimbă pe suprafaţa Lunii, sau nave ce par construite de oameni sau de alte structuri inteligente de pe suprafaţa selenară. Trebuie să recunosc că am văzut câteva videoclipuri şi fotografii ale unor obiecte pe suprafaţa Lunii, pe care greu le-aş putea explica.

De ce s-au cheltuit 70 de milioane de dolari pentru o gaură pe Lună?

Recent, guvernul SUA  a cheltuit peste 70 de milioane de dolari pentru a face o gaură în Lună. Trebuie să recunosc că s-a cam exagerat, ştiind că aceşti bani s-ar fi putut cheltui mult mai bine pe Pământ pentru rezolvarea altor probleme stringente ale omenirii. Am rămas cam perplex aflând că s-au cheltuit atâţia bani şi eforturi în a crea o gaură pe Lună, având speranţa de a găsi vreo urmă de apă. Mă întreb de ce nu s-a făcut chestia aceasta atunci când s-a ajuns pe Lună în 1969, şi de ce s-au aşteptat 40 de ani? De aceea, mă întreb cu multă îndoială: oare chiar am ajuns pe Lună în 1969?

Enigma tunelurilor mă frământă

De asemenea, am aflat că, la câteva săptămâni după realizarea găurii din Lună, am descoperit pe suprafaţa selenară şi nişte tuneluri. Atunci, cum de am ratat aceste gigantice tuneluri în 1969? Mi-am dat seama că nu-i atât de simplu. Poate că în 1969 am aterizat într-un loc unde nu existau acele masive tuneluri.

Aceste tuneluri pot fi intrări într-un fel de sistem interior de peşteri care se află pe Lună. Astfel, se poate afirma că o anumită activitate chiar a avut loc pe suprafaţa Lunii.

Care-i graba? Ne fuge Luna?

Nu de puţine ori m-am gândit că ideea unei baze care să ofere adăpost pe Lună ar fi cam exagerată, ţinând cont de atmosfera care înconjoară satelitul Pământului. Urmărind câţi bani, câte miliarde de dolari şi câte eforturi se investesc pe Lună, mă întreb care-i graba pentru care am face acest lucru. În definitiv, se spune că am aterizat pe Lună în 1969. Au trecut 40 de ani, fără să mai facem vreo vizită omenească. De ce ar trebui să ne întoarcem acolo? Poate că…pentru că am dat greş să facem lucrurile acestea în prima călătorie? Ca de exemplu, să verificăm dacă Luna are apă? Luna e încă acolo, nu pleacă nicăieri. Cred că s-ar fi putut găsi alte lucruri pe care să cheltuim dolarii, decât să-i băgăm în găuri pe suprafaţa lunară.

Totul e o perdea de fum?

Poate că de fapt e vorba de altceva. Poate că această explozie de 70 de milioane de dolari n-a fost decât o operaţiune care a fost ca o perdea de fum care să ascundă alte activităţi ce ar fi putut fi observate prin telescoapele unor astronomi amatori. Poate că tunelurile apăreau din ce în ce mai evidente pe suprafaţa Lunii şi atunci s-a grăbit cu “descoperirea unor tunele naturale”, pentru a explica astfel anumite neclarităţi.

Dar, de fapt, eu nu mai sunt sigur de nimic, atunci când vine vorba de Lună. Într-o zi, alte lucruri care au fost ascunse vor fi dezvăluite, şi atunci adevărul va străluci sub lumina frumoasă a Lunii pline!

Orgoni Crystal