Profeţia regelui Agarthei: După cel de-al treilea război mondial, nu vor mai exista decât 3 naţiuni!


profetie razboi 3În inima Asiei, în deşertul Mongoliei şi în munţii Tibetului circulă deja de multe sute de ani legenda ţinutului Agarthei şi a conducătorului său, regele lumii. Agartha este, conform credinţei multor oameni, o lume în interiorul Pământului care trebuie să se compună din peşteri uriaşe sub ţinutul înalt din centrul Asiei în care trebuie să fi pătruns prin intrări secrete vechi triburi şi care se pare că trăiesc până în ziua de astăzi o viaţă secretă.

Acest Shangri-La subterestru trebuie să mai existe încă sub ţinuturile conduse de comunişti şi de fiecare dată când regele lumii ordonă, Pământul este invadat brusc de păsări şi de alte animale. Cu sute de ani înainte acest rege al lumii a făcut o profeţie, care – calculându-se din momentul în care a început să se împlinească – ca multe alte profeţii face referire la cea de-a doua jumătate a secolului XX.

Oamenii îşi vor neglija sufletele tot mai mult. Cea mai puternică nenorocire va domni pe Pământ. Oamenii vor fi ca animalele însetate de sânge, vor tânji după sângele fraţilor lor. Semiluna se va întuneca şi susţinătorii ei se vor prăbuşi în minciuni şi război interminabil. .. Coroanele regilor vor pica… Va avea loc un război îngrozitor între toate popoarele lumii… Naţiuni întregi se vor scufunda… Foamete… Infracţiune, care nu cunoaşte legea, incredibil de prematur pentru lumea noastră… cei urmăriţi vor cere atenţie din partea întregii lumi…

Vechile străzi vor fi umplute de masele populare care se mută dintr-un loc în altul… Cele mai mari şi mai frumoase oraşe vor fi înghiţite de flăcări… Familiile se vor destrăma… Credinţa şi iubirea vor dispărea… Lumea va fi golită… după cincizeci de ani nu vor mai exista decât trei naţiuni… Şi cincizeci de ani mai târziu va avea loc un război de optsprezece ani şi catastrofe şi apoi popoarele din Agartha îşi vor părăsi peşterile subpământene şi vor ieşi la lumina zilei…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock