Partidul România Mare (PRM) al lui Corneliu Vadim Tudor a fost creat în 1991 în laboratoarele secrete de la Moscova? O ipoteză incendiară


N-am fost niciodată vreun fan al lui Corneliu Vadim Tudor (politicianul mort în 2015) şi al creaţiei sale, Partidul România Mare (PRM). Acest partid a fost creat în 1991 de Vadim Tudor, de scriitorul Eugen Barbu, de profesorul universitar Dr. Mircea Mușat, dar şi de generalii Ion Alexandru Munteanu şi Theodor Paraschiv.

PRM a obținut la alegerile generale din 2004, 11.5% din totalul voturilor exprimate. Candidatul PRM s-a clasat al treilea, cu 10,5% din totalul voturilor. La alegerile parlamentare din 2008, PRM nu a reușit să obțină niciun mandat de parlamentar. La alegerile europarlamentare din 2009, PRM a revenit pe scena politică, cu un procent de 8,65%.

De ce am făcut toată această introducere, vorbind despre Vadim Tudor? Pentru că la începutul anului 2020 s-a lansat volumul „Puterea Umbrei”, al generalului (r) Aurel Rogojan, realizat în dialog cu jurnalistul Dan Andronic. Odată cu lansarea volumului, generalul Rogojan a mai spus, printre altele, că Partidul România Mare, condus de Vadim Tudor, a fost inițiat la Moscova, pentru a fi folosit ca provocare de către Rusia.

Aşa să fi fost? Partidul ultranaţionalist din anii ’90-2000 să fi fost creaţia Moscovei?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock