Obiectul fotografiat de NASA pe Marte dovedeşte existenţa pe această planetă a unei civilizaţii antice dispărute?


Există tot felul de evenimente şi lucruri ciudate, inexplicabile în Univers, care îi uimesc pe cei mai mulți dintre oameni. Un astfel de lucru, surprins de roboţii spaţiali NASA de pe Marte, i-a intrigat chiar şi pe specialişti.

Obiectul misterios pe care îl vedeţi în acest articol apare ca fiind proeminent şi deosebit printre pietrele de pe „planeta roşie”. Bineînțeles că această nouă descoperire a întărit teoriile care sugerează că pe Marte se regăsesc rămăşiţe dintr-o civilizație antică pierdută.

Dacă alte „artefacte” surprinse de roboţeii spaţiali NASA pe Marte par doar a asemăna cu anumite forme (constituind pareidolii), această descoperire ciudată este diferită. În primul rând, forma sa este simplă, obiectul semănând cu o piesă triunghiulară de tablă, cu un cerc perfect tăiat în interiorul ei. Acest lucru a provocat o mulțime de discuții și dezbateri pe Internet despre ceea ce ar putea fi obiectul.

Conspiraţioniştii au sugerat că obiectul este o bucată de metal fabricată, care ar fi putut fi lăsată în urmă de o civilizație antică pe Marte care a dispărut. Însă, există alţii care au propus că ar putea fi de fapt un obiect de pe Pământ, pierdut din greșeală în timpul numeroaselor misiuni spaţiale de pe Marte. Există, bineînțeles, sceptici care cred că obiectul nu este altceva decât o altă rocă care pare diferită, datorită unghiului din care a fost fotografiată.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock