Nu doar în Rusia se găsesc pietre misterioase sub formă de farfurie zburătoare, ci şi în România – în zona în care au trăit uriaşii

  •  
  •  
  •  
  •  

Scriam într-un articol foarte recent – În Rusia s-au descoperit din ce în ce mai multe discuri de piatră misterioase, sub formă de farfurii zburătoare, vechi de mii de ani – despre cum specialiştii au descoperit în Rusia mai multe discuri de piatră, sub formă de farfurie zburătoare, de mii de ani vechime.

Un lucru ciudat despre obiectele în formă de disc este acela că toate acestea sunt aproape perfect circulare și sunt acoperite cu un metal cunoscut, ca tungstenul. Însă, acest metal este adesea folosit în tehnologia industriei de apărare de astăzi. Tungstenul este un metal care are cel mai înalt punct de topire și este utilizat în mod obișnuit de rachetele orbitale, datorită faptului că poate rezista la temperaturi foarte ridicate când intră în atmosfera Pământului.

Dar, nu ştiu câţi ştiu, însă şi în România există asemenea discuri de piatră de farfurie zburătoare, ca de exemplu „Babele de la Ulmet”, situate pe creasta unui deal în Ulmet, comuna buzoiană Bozioru. Pietrele sunt foarte stranii, de parcă ar fi fost şlefuite de un meşter pietrar. Localnicii, dar şi primii geografi care au luat contact cu aceste stânci le-au numit „Babele de la Ulmet”, pentru că seamănă izbitor cu cele din Masivul Bucegi.

Formaţiunea stâncoasă în care se găsesc aceste pietre se află pe un platou de nisip izolat; unele dintre pietre sunt perfect ovale, iar altele au forma unor farfurii zburătoare.

Interesant e faptul că localitatea Bozioru este cunoscută, de asemenea, despre legendele cu uriaşii care au locuit pe aceste meleaguri. La începutul anilor 90, săpând pe o colină, sătenii au descoperit schelete uriaşe, măsurând în jur de 2,40 metri, chiar mai mult, cu căpăţâni ca „dovlecii de prăsilă”. Din păcate, autorităţile n-au dat importanţă necropolei de uriaşi. Citiţi mai multe despre acest subiect interesant într-un articol pe care l-am publicat în aprilie 2014: Uriaşii din Muntenia: incredibile povestiri adevărate care nu sunt legende! În România, cât şi în întreaga lume, sunt o mulţime de dovezi care demonstrează existenţa giganţilor!

Revenind la pietre… e interesant faptul că localnicii din Ulmet cred în legendele care spun că aceste pietre ar fi vii, având o serie de puteri energetice miraculoase, de vindecare.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page