Nu doar în Rusia se găsesc pietre misterioase sub formă de farfurie zburătoare, ci şi în România – în zona în care au trăit uriaşii


Scriam în acest articol – În Rusia s-au descoperit din ce în ce mai multe discuri de piatră misterioase, sub formă de farfurii zburătoare, vechi de mii de ani – despre cum specialiştii au descoperit în Rusia mai multe discuri de piatră, sub formă de farfurie zburătoare, de mii de ani vechime.

Un lucru ciudat despre obiectele în formă de disc este acela că toate acestea sunt aproape perfect circulare și sunt acoperite cu un metal cunoscut, ca tungstenul. Însă, acest metal este adesea folosit în tehnologia industriei de apărare de astăzi. Tungstenul este un metal care are cel mai înalt punct de topire și este utilizat în mod obișnuit de rachetele orbitale, datorită faptului că poate rezista la temperaturi foarte ridicate când intră în atmosfera Pământului.

Dar, nu ştiu câţi ştiu, însă şi în România există asemenea discuri de piatră de farfurie zburătoare, ca de exemplu „Babele de la Ulmet”, situate pe creasta unui deal în Ulmet, comuna buzoiană Bozioru. Pietrele sunt foarte stranii, de parcă ar fi fost şlefuite de un meşter pietrar. Localnicii, dar şi primii geografi care au luat contact cu aceste stânci le-au numit „Babele de la Ulmet”, pentru că seamănă izbitor cu cele din Masivul Bucegi.

Formaţiunea stâncoasă în care se găsesc aceste pietre se află pe un platou de nisip izolat; unele dintre pietre sunt perfect ovale, iar altele au forma unor farfurii zburătoare.

Interesant e faptul că localitatea Bozioru este cunoscută, de asemenea, despre legendele cu uriaşii care au locuit pe aceste meleaguri. La începutul anilor 90, săpând pe o colină, sătenii au descoperit schelete uriaşe, măsurând în jur de 2,40 metri, chiar mai mult, cu căpăţâni ca „dovlecii de prăsilă”. Din păcate, autorităţile n-au dat importanţă necropolei de uriaşi. Citiţi mai multe despre acest subiect interesant într-un articol pe care l-am publicat în aprilie 2014: Uriaşii din Muntenia: incredibile povestiri adevărate care nu sunt legende! În România, cât şi în întreaga lume, sunt o mulţime de dovezi care demonstrează existenţa giganţilor!

Revenind la pietre… e interesant faptul că localnicii din Ulmet cred în legendele care spun că aceste pietre ar fi vii, având o serie de puteri energetice miraculoase, de vindecare.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO