NASA (Agenţia Spaţială Americană) l-a găsit pe Han Solo din „Star Wars” pe planeta Mercur! Asta e o agenţie serioasă?


Piatra Mercur Han SoloFanii lui „Star Wars” ştiu cine este Han Solo. Iar pentru cei care nu ştiu, vă explică cel mai bine Wikipedia: „Han Solo este un personaj ficțional din prima trilogie Star Wars. Meseria pe care o practică este aceea de contrabandist. Initial se oferă să iîl ajute pe Luke Skywalker contra unei sume de bani, dar sfârşeşte prin a deveni prieten cu acesta. Este îndrăgostit de sora lui Luke – Leia, lider al cauzei rebele”. În „Star Wars: Imperiul contraatacă”, Han Solo este sigilat în „carbonit” (o substanţă fictivă) de către Jabba the Hut.

De ce vă spun toate acestea? Ca să înţelegeţi mai bine ştirea de mai jos, dar şi fotografia de la începutul articolului, pe care am preluat-o de pe msn.com:

Cu siguranţă că NASA e o organizaţie grozavă în multe privinţe. Multe organizaţii ar fi capabile să trimită un om pe Lună sau o navă spaţială dincolo de limitele sistemului solar, dacă ar avea fondurile băneşti disponibile. Dar, ele ar avea acelaşi simţ al umorului ca şi NASA? Agenţia spaţială americană a postat un comunicat de presă, prin care a remarcat similarităţile dintre o bucată de piatră pe care a fotografiat-o nava spaţială „Messenger” în anul 2011 şi Han Solo, care a fost încastrat în carbonit de către Jabba the Hut din „Star Wars: Imperiul contraatacă”.

Dacă eu sau un alt site de conspiraţii ar fi făcut această paralelă, am fi fost consideraţi drept nebuni, neserioşi, paranoici… Dar aşa, chiar site-ul NASA să facă asemănarea aceasta!? Ei sunt organizaţie de can-can sau de fantezii? Ce naiba… Stau şi mă gândesc dacă această fotografie (cu piatra de pe planeta Mercur) n-a fost cumva falsificată de angajaţii NASA, amintindu-şi de figura lui Han Solo „carbonitat”. Chiar aşa de tare îşi bat joc de noi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock