Misterul din spatele „încăperii B” a unui templu celebru din India. Ce se ascunde acolo?


În sudul Indiei se găseşte unul dintre cele mai bogate sanctuare din lume, templul Padmanabhaswamy (construit în secolul 6 d.Hr.). Templul are 6 bolți, iar una dintre camere continuă să rămână încuiată. De ce?

Un ofițer indian în rezervă a depus o cerere la Curtea Supremă, în anul 2011, pentru a se face un bilanț al bogăţiei acestui templu, despre care se crede că ar ascunde bogăţii nemăsurate. Prin urmare, Curtea a numit o echipă formată din 7 membri, pentru această sarcină.

În templu, s-au găsit 6 camere secrete, denumite A, B, C, D, E și F. Dar deschiderea ușilor acestor camere s-a dovedit o sarcină descurajantă. Se pare totuşi că s-a reuşit până la urmă să se găsească aur, diamante și alte pietre prețioase, cu o valoare extrem de mare. Totuşi, camera B a rămas neatinsă, din cauza convingerii că cel care va încerca să o deschidă va avea parte de o nenorocire. Această credință s-a întărit după decesul prematur al petiționarului, la câteva săptămâni după deschiderea încăperilor.

Se crede că seiful B este protejat de șerpi-vampiri, numiţi în credinţa populară Kanjirottu Yakshi, precum și alte divinități supranaturale. Când s-a încercat să se deschidă încăperea B, s-a auzit tot felul de sunete groaznice; şi, din moment ce totul părea misterios și înfricoșător, s-a renunţat la idee.

Se spune că sfinții din vremurile străvechi au sigilat încăperea invocând puternica mantră Naga Paasam, și numai cineva cu puternice puteri spirituale poate deschide în siguranţă încăperea. Deci, nu ne putem decât întreba ceea ce se ascunde în spatele acestei încăperi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock