Mesajul trimis în trecut în anul 1935 pentru a avertiza omenirea despre dezastrele care vor veni… E posibil, folosindu-ne de o gaură neagră?


Ce s-ar întâmpla dacă ar fi posibil să trimiteți un mesaj înapoi în timp și să avertizați umanitatea cu privire la catastrofele viitoare? Multe lucruri destul de groaznice s-au întâmplat în ultimii peste 100 de ani, de la dezastre naturale la războaie mondiale și genocide, tragedii pe care nu am reușit să le oprim. Cu toate acestea, un om pe nume Joe Davis este hotărât să schimbe toate acestea.

În ultimii 10 ani, el a încercat să obțină ceea ce mulți ar considera imposibil – să trimită un mesaj simplu în anul 1935 pentru a avertiza pe cei din trecut despre toate războaiele care vor urma în lume, astfel încât omenirea să aibă o șansă mai bună. Cunoscut sub numele de „Swansong” („Cântecul lebedei”), mesajul este o simplă transmitere a codului Morse care durează aproximativ o oră.

Pentru a-l trimite înapoi în timp, Davis vrea să-l direcţioneze către Cygnus X-1 – o gaură neagră aflată la 6.000 de ani lumină. Ideea este că, dacă semnalul atinge marginea care distorsionează timpul, acesta va fi trimis înapoi în timp și reflectat înapoi către Pământ, unde ar putea fi recepţionat de omenire, să sperăm, în timpul util.

Deși mulţi cred că ideea lui Davis este una nebunească, el rămâne ferm convins că mesajul lui în trecut va funcţiona într-o zi. Totuşi, Davis recunoaște că, chiar dacă cineva din 1935 ar primi semnalul din viitor, este posibil ca acea persoană să nu creadă că ar proveni din viitor. În definitiv, este un exercițiu de gândire interesant, dar este puțin probabil să funcționeze în practică.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): mic.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO