În doar 5 zile, 3 congresmani americani mor de Covid-19 şi de anevrism cerebral. Ce coincidenţă nefericită…


Vă prezint în acest articol 3 ştiri nefericite, care aparent nu au nicio legătură între ele, dar care pot trezi interesul, pentru că s-au întâmplat la nivel înalt. Astfel, în ultimele zile mai mulţi congresmani americani au murit din cauze de boală (Covid-19 şi / anevrism cerebral).

Astfel, pe 29 decembrie 2020, a decedat congresmanul republican nou ales din partea statului Louisiana, Luke Letlow (41 de ani), din cauza Covid-19, după ce pe 18 decembrie 2020 el a anunţat că s-a infectat cu noul coronavirus. Ştirea morţii sale poate fi citită pe nypost.com. Conform unui articol publicat în ziua următoare, tot pe nypost.com, se pare că domnul Letlow a suferit un stop cardiac în timpul unei proceduri medicale legate de Covid-19. În articol nu se dau detalii despre procedura medicală urmată de congresmanul american.

Pe 1 ianuarie 2021, un alt congresman american, senatorul statului Virginia, Ben Chafin Jr., a murit din cauza complicaţiilor date de Covid-19, anunţă cnn.com.

Pe 2 ianuarie 2021, Mike Reese, reprezentantul statului Pennsylvania în Camera Reprezentanţilor al SUA, a murit din cauza unui aparent anevrism cerebral (ştirea o puteţi citi pe pittsburgh.cbslocal.com). Mike Reese avea 42 de ani, iar pe 7 decembrie 2020 fusese diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

3 congresmani americani morţi în doar câteva zile, din cauze medicale. O coincidenţă nefericită?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock