În doar 5 zile, 3 congresmani americani mor de Covid-19 şi de anevrism cerebral. Ce coincidenţă nefericită…


Vă prezint în acest articol 3 ştiri nefericite, care aparent nu au nicio legătură între ele, dar care pot trezi interesul, pentru că s-au întâmplat la nivel înalt. Astfel, în ultimele zile mai mulţi congresmani americani au murit din cauze de boală (Covid-19 şi / anevrism cerebral).

Astfel, pe 29 decembrie 2020, a decedat congresmanul republican nou ales din partea statului Louisiana, Luke Letlow (41 de ani), din cauza Covid-19, după ce pe 18 decembrie 2020 el a anunţat că s-a infectat cu noul coronavirus. Ştirea morţii sale poate fi citită pe nypost.com. Conform unui articol publicat în ziua următoare, tot pe nypost.com, se pare că domnul Letlow a suferit un stop cardiac în timpul unei proceduri medicale legate de Covid-19. În articol nu se dau detalii despre procedura medicală urmată de congresmanul american.

Pe 1 ianuarie 2021, un alt congresman american, senatorul statului Virginia, Ben Chafin Jr., a murit din cauza complicaţiilor date de Covid-19, anunţă cnn.com.

blankPe 2 ianuarie 2021, Mike Reese, reprezentantul statului Pennsylvania în Camera Reprezentanţilor al SUA, a murit din cauza unui aparent anevrism cerebral (ştirea o puteţi citi pe pittsburgh.cbslocal.com). Mike Reese avea 42 de ani, iar pe 7 decembrie 2020 fusese diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

blank3 congresmani americani morţi în doar câteva zile, din cauze medicale. O coincidenţă nefericită?


Lasă un comentariu