Dragonul din inima Vaticanului… ce caută el acolo? Ne-aduce el aminte de creaturile de pe alte planete? Multe ne mai ascunde Vaticanul…


dragon Vatican 1În acest articol (La muzeul Mitropoliei din Iaşi apar doi balauri (simbolul Satanei) care îi “sprijină” pe Iisus Hristos şi pe încă doi sfinţi! O greşeală a pictorului sau se vrea a se transmite un mesaj ascuns?) arătam cum la noul muzeu al Mitropoliei din Iaşi apar doi balauri, simbolul Satanei, ceea ce pe mine m-a pus mult pe gânduri.

Dar nu e doar un caz izolat ca tocmai într-unul din centrele mondiale ale creştinismului să apară un simbol malefic; ceva asemănător putem întâlni şi într-unul din muzeele Vaticanului. Mai precis, un dragon! Ce naiba!?

Fotografia originală din acest muzeu o puteţi găsi pe Wikipedia AICI. Un dragon aurit pe fond vişiniu se află situat în centrul unei încăperi. Nu, lângă el nu se află Sf. Gheorghe care să-l omoare cu vreo suliţă, aşa cum normal ar fi, ci dragonul stă sculptat în toată frumuseţea sa. De asemenea, e foarte interesant că două personaje (sfinţi sau îngeri) stau călare pe alţi doi dragoni zburători.

Dragonul (balaurul) e unul din simbolurile Satanei; dar, conform unei versiuni neoficiale, dragonul e simbolul extratereştrilor de pe Sirius care au venit pe Pământ în vechime şi, de aceea, Illuminati venerează atât de mult steaua Sirius. Citiţi mai multe în acest articol: Dragonii din legende sunt de fapt extratereştrii de pe Sirius care au coborât pe Pământ pentru a împărtăşi din înţelepciunea lor oamenilor.

Mie mi-e clar că Vaticanul ascunde multe secrete, cele mai multe dintre ele aflându-se în celebra bibliotecă a Vaticanului, în care accesul total (la toate materialele) este interzis, chiar şi pentru oamenii de ştiinţă…

dragon Vatican

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO