Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Dovezi care arată că o civilizaţie umană superioară a existat cu sute de mii de ani în urmă, contrar cu ce ne învaţă istoria


Mulți oameni se întreabă dacă civilizațiile antice care au existat pe Pământ cu mulți ani în urmă au fost destul de avansate, iar experții descoperă uneori lucruri care schimbă ceea ce știm despre istorie.

Dar dacă cu 100.000 de ani sau cu 1.000.000 de ani în urmă o civilizație avansată a existat pe Pământ? Asta ar schimba totul. Au existat numeroase descoperiri care arată că multe civilizații avansate au existat pe Pământ cu mii, zeci de mii sau sute de mii de ani în urmă. Ceea ce ne duce la întrebarea la ceea ce știm cu adevărat despre istorie și despre rasa umană din trecut.

Istoricii tot ne spun că omenirea modernă este pe Pământ de doar câteva mii de ani, dar descoperirile recente sugerează altfel.

Civilizația antică din Africa de 100.000 de ani vechime

Există dovezi care sugerează că o civilizație inteligentă poate că a existat în Africa cu mai mult de 100.000 de ani în urmă. Aproximativ 150 de kilometri spre vest de Port Maputo există rămășițele unei metropole care este în jur de 1.500 de kilometri pătrați. Cercetătorii sugerează că acesta este un oraș antic, care ar fi putut fi doar o parte din ceea ce ar fi putut fi o comunitate și mai mare, de aproximativ 10.000 de kilometri pătrați, despre care se crede că a fost construită între 160.000 și 200.000 de ani înainte de nașterea lui Hristos. Geologia care o înconjoară este interesantă datorită multor mine de aur care se găsesc în vecinătate. Cercetătorii cred că o civilizație dispărută din trecut poate să fi trăit și să fi exploatat aurul.

Amazonul poate să fi fost casa civilizațiilor pierdute

Unii cred că ar putea să fi existat o civilizație antică care să fi trăit împreună cu strămoșii lor în regiunile îndepărtate ale Amazonului. Odată cu despăduririle actuale, Google Earth a găsit 210 de geoglife în peste 200 de situri diferite din Amazon, într-o zonă situată cu dimensiunile de 250 kilometri și 10 kilometri. Similar cu liniile Nazca, desenele antropomorfe, zoomorfe și geometrice trebuie privite din aer pentru a fi înţelese. Dar cea mai mare întrebare rămâne de ce?

Multe rămășițe din ceea ce pare să fi făcut parte dintr-o civilizație necunoscută și antică au fost văzute a fi situate sub copaci, printre pădurile tropicale din Amazon.

Piramidele pierdute din Amazon dau un indiciu de existenţă a unei civilizații preistorice. Cercetătorii au convingerea că Piramidele de la Paratoari au fost făcute cu mult timp în urmă de o civilizație care nu a fost recunoscută de istoria oficială. Structurile piramidale au fost identificate mai întâi prin fotografiile prin satelit ale NASA făcute în 1976. Fotografiile au făcut numeroși cercetători să meargă în regiunea Manu a pădurii tropicale din sud-estul Perului pentru a încerca să localizeze structurile și să afle dacă ele au fost construită de o civilizație pierdută.

Sfinxul poate fi de 800.000 de ani vechime

Unul dintre cele mai enigmatice și misterioase dintre toate monumentele de pe Pământ este Marele Sfinx care se găsește în Giza, Egipt. Construcția este veche și este ceva care a reușit să-i încurce pe cercetători încă de la descoperirea monumentului. Până de curând, Sfinxul nu fusese datat, deoarece nu existau înregistrări găsite care să vorbească despre asta. Acum, totuși, cercetătorii din Ucraina au venit cu o nouă teorie, care este oarecum provocatoare. Ei cred că Sfinxul poate avea o vechime de 800.000 de ani și se spun că această teorie are suportul științei.

A existat viaţă inteligentă superioară cu milioane de ani în urmă?

Recent, a fost publicat un studiu care a ajuns la concluzia că forme de viață foarte diferite, complexe, ar fi putut să existe odată pe Pământ, înainte ca omenirea actuală să fi apărut. Se spune că a existat suficient oxigen în mediul înconjurător pentru a permite celulelor complexe să evolueze. Unii oameni de știință cred că nu suntem primele forme de viață complexă care au existat pe planetă. Se spune că a existat o altă formă de viață complexă. Cu toate acestea, ea a dispărut pe parcursul lungii istorii a Pământului. 


Lasă un comentariu