Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Descoperire de senzaţie pe fundul Lacului Diavolului din Cehia: o armată de soldaţi şi cai, în stare perfect conservată, aflaţi în picioare şi având privirea fixă…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankO întâmplare de acum mai bine 60 de ani aruncă încă o umbră cu privire la adevărata istorie a omenirii. În februarie 1957, un scafandru cehoslovac a plonjat în Lacul Diavolului, situat în sud-estul Boemiei, pentru a căuta corpul unui student care tocmai se înecase. După multiple plonjări, sub apele lacului el a zărit nu numai chipul înecatului, dar şi o aliniere de soldaţi îmbrăcaţi în uniformă, o caravană de care imobile, încă atelate, cai descarnaţi cu privire fixă… Cel mai de necrezut lucru, este că în acestă veritabilă „cetate a morţilor”, cadavrele erau toate în picioare şi perfect conservate!

Lacul Diavolului (Čertovo Jezero în limba cehă) se găseşte în părţile cele mai sălbatice ale Boemiei, foarte aproape de frontiera germană. În jurul lui se găsesc vârfuri abrupte care se ridică la mai mult de 1300 de metri altitudine. Toată această regiune a fost în timpul ultimului război mondial, teatrul unor violente lupte, în care un număr mare de victime au sfârşit sub apele lacului.

Surprinzătoarea stare de conservare a cadavrelor se explică prin conţinutul apelor, al căror temperatură nu depăşeşte niciodată 5°C, şi prin conţinutul lor înalt în tanin şi în acid carbonic. OK, asta este explicaţia pentru conservarea corpurilor. Dar nici temperatura apelor şi nici compoziţia lor chimică nu pot să explice faptul că oamenii şi caii erau aşezaţi în picioare. Un regiment cu arme şi bagaje nu se scufundă încet şi liniştit… oamenii şi animalele ar fi putut să se zbată, să încerce să scape înecului şi să încerce să revină la mal. Şi, în cazul în care regimentul ar fi fost aruncat instantaneu în lac, am fi avut o grămadă de corpuri pe care trebuia să le găsim, amestecate unele cu altele, şi nu în poziţia unei coloane în marş, înţepenită pe fundul lacului.

Totul pare ca şi cum, brusc, coloana militară a fost paralizată, ridicată în bloc, apoi scufundată cu precauţie până la fundul lacului. Ce armă fantastică a fost folosită? Cumva vreo armă extraterestră avansată, operată de pe o astronavă ce plana la altitudine?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal