Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dacă bei prea multă cafea, poţi vedea fantome

110

cafea-fantomeDacă bei ceaşcă după ceaşcă de cafea sau dacă măsura ta e cana, şi nu te opreşti la una sau două, n-ar trebui să pui mare preţ pe ceea ce vezi. Şi asta pentru că la şapte ceşti de cafea apar halucinaţiile. Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Durham pe un eşantion de 219 studenţi a arătat că oamenii sănătoşi care sar de şapte ceşti de cafea sunt de trei ori mai predispuşi decât cei care nu consuma cafeină să audă sau să vadă lucruri care nu se întâmplă în realitate.

O ceaşcă de cafea conţine aproximativ 45 mg de cafeină, mai puţin decât cafeaua făcută în casă, care are o porţie cel puţin dublă de tărie şi mult mai puţin decât cea de la Starbucks, spre exemplu, care are 190 de mg de cafeină. Studiile anterioare au arătat, de asemenea, că cei care exagerează cu cafeaua pretind că pot simţi prezenţa fantomelor.

Conform British Coffee Association, se pot consuma în siguranţă patru sau cinci ceşti de ceafea pe zi , această cantitate de cafeină aducând şi beneficii sănătăţii. Femeile însărcinate ar trebui să se oprească, însă, la 200 de mg de cafeină pe zi.

Orgoni Crystal