Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ciclopii există şi în vremurile noastre

272

cyclop1Copii fără membre sau, din contră, cu mai multe decât ar fi normal, siamezi sau oameni fără chip. În ultimii ani, au apărut cazuri din ce în ce mai îngrijorătoare, chiar şi copii… cu un singur ochi, cărora le lipsesc nasul şi nările. Un astfel de bebeluş s-a născut în urmă cu un an de zile la spitalul Kasturba Ghandi, din oraşul Chennai, India, despre care doctorii cred, potrivit “Pravda”, că are şanse să supravieţuiască, deoarece organele interne se afla într-o stare foarte bună.

Şi în Petersburg, Rusia, a fost un caz asemănător. O fetiţă Ciclop a venit pe lume la doar şapte luni şi, în momentul în care doctorii au examinat-o, au fost uimiţi să afle că bebeluşul avea păr des şi cârlionţat pe spate, umeri şi cap. Pe bărbie avea un ochi mare, albastru, şi lângă el, un fel de gură, prin care, după câte se pare, avea loc procesul de respiraţie. Fetiţa a murit aproape imediat după naştere.

Se pare că doar unul dintr-un milion de copii vin pe lume cu acest defect, întrucât poate fi descoperit încă din timpul sarcinii şi aproape întotdeauna eliminat. În cazul bebeluşului din India, părinţii au ales să-l păstreze şi, atât ei, cât şi medicii se aşteaptă să trăiască, întrucât organele interne se afla într-o stare excelentă. Motivele reale de îngrijorare apar de-abia cu privire la faptul că micuţul va creşte şi va fi discriminat, din cauza felului în care arăta, mai precizează “Pravda”.

Orgoni Crystal