Cele mai neobişnuite 8 beri din lume


Berea, băutura alcoolică atât de iubită în lume, vine în tot felul de arome. Unele sunt standarde, altele premium, iar altele sunt pur şi simplu inventive. Economia globală a oferit oamenilor să aibă acces la tot felul de sortimente de bere, care mai de care mai ciudate. Să vedem împreună un clasament al celor mai neobişnuite 8 arome de bere din lume.

1) Bere Pizza

pizza-beer

A apărut în anul 2006, fiind produsă într-o mică fabrică de bere din Marea Britanie. Ea conţine ingrediente ca suc de tomate, usturoi, oregano şi busuioc. Miroase şi are gust de pizza.

2) Bere cafea

bere-cafea

În lume nu există doar una, ci zeci de sortimente de bere cu aromă de cafea. Simplă, cu ciocolată sau frişcă.

3) Bere cu aromă de ciocolată şi cireşe

chocolate-cherry-beer

Descrisă ca o bere neagră, realizată din grâu, ce are un gust şi miroase a ciocolată şi cireşe. Berea asta e pentru domnişoare!

4) Bere cu aromă de banane şi pâine

banana-bread-beer1

Incredibilă combinaţia dintre banane, pâine şi bere. O bere excelentă în care aroma de banane îţi satisface simţurile olfactive.

5) Bere cu piper

chipotle-beer

Mărcile de bere Rogue sunt diferite faţă de altele, întrucât au arome neobişnuite, ca cele de chilli, piper sau ienupăr. Berea cu piper merită să fie băută atunci când mâncaţi o masă picantă.

6) Bere cu usturoi

brew_brothers

Precum spune şi numele, această bere conţine mult usturoi. Cu cât bei mai mult, cu atât aroma de usturoi te cuprinde mai tare, iar când o termini, stomacul tău tare va mai avea de suferit!

7) Bere cu aromă de cartof dulce

sweet-potato-beer

Această bere e făcută din cartofi dulci, denumiţi şi yam. Se simte în ea şi o aromă de vanilie. Made in Japan!

8 ) Bere din bostani

bere-din-bostani

George Washington, Benjamin Franklin şi Thomas Jefferson – toţi “părinţii fondatori” ai SUA au băut bere din bostani. Şi cică are un gust al naibii de bun!


Lasă un comentariu