Site de secrete, stiinta si metafizica

Armata americană va folosi în viitorul apropiat “trupe telepatice” pentru operaţiunile de război

3 10

Armata SUA încearcă să creeze o forţă de “trupe telepatice”, ce pot comunica în tăcere în zgomotul unei lupte prin citirea minţilor, scrie cotidianul The Australian. Această tehnologie a funcţionat astfel: nişte voluntari poartă o cască telepatică care conţine 128 de electrozi îmbibaţi în gel; ei sunt rugaţi apoi să se gândească la o serie de cuvinte-cheie alese de cercetători, care să se potrivească cu activitatea chimică observată în creier. Gândurile voluntarilor sunt apoi “citite” şi convertite într-un cod de calculator. Cuvintele-cheie includ comenzi militare standard, ce sunt prezentate ca nişte simboluri pe un ecran de calculator. Acestea pot fi utilizate în crearea unui dicţionar de fraze critice, ca: “inamic în faţă” sau “cer un elicopter”, ce pot fi transmise tovarăşilor de luptă.

Căştile telepatice pot identifica şi transmite corect 45% din comenzi. Armata însă are nevoie de o îmbunătăţire a acestei rate. Surse din aviaţia americană spun că dacă rata de succes se apropie de 100%, atunci tehnologia ar putea fi folosită în căştile piloţilor militari pentru a grăbi timpul de răspuns faţă de ameninţările venite din partea rachetelor ameninţătoare.

P.S. Eu cred însă că americanii sunt în urma ruşilor în domeniul “războiului paranormal” (vezi articolul: https://www.lovendal.ro/wp52/rusii-hackeri-ai-conversatiilor-telepatice/).

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie