A fost fotografiată o intrare bizară în inima misteriosului munte Kailas din Tibet. Portal către altă dimensiune, gaură ce duce spre o bază extraterestră sau altceva?


De pe grupul de Facebook „TIME TO REVEAL THE REAL GIANTS„, adică în traducere „E timpul să dezvăluim adevăraţii giganţi”, observăm un set de 4 fotografii ale Munţilor Kailash (sau Kailas). În ultima fotografie se observă o gaură imensă. Aceasta este o peşteră / un tunel care duce undeva în inima muntelui sau chiar un portal care merge către o altă dimensiune?

Dacă nu era vorba de un alt munte obişnuit, poate că această fotografie nu ar fi atras atenţia, dar totuşi vorbim de muntele Kailash (Kailas) aflat în Tibet, considerat „centrul al lumii” atât de către budişti cât şi de hinduşi. Nu este cel mai înalt munte de pe Terra (are „doar” 6714 metri înălţime), însă pentru unii tibetani, Kailas-ul este venerat ca locul de reşedinţă al lui Demchok, emanaţia mânioasă a lui Buddha Sakya Muni, precum şi ca sălaş al ascetului şi misticului din secolul al XI-lea Milarepa.

Conform legendelor, chiar de aici, din ţinutul Olmo Lungring, a pătruns în Tibet învăţătura tradiţiei Bon, care a înflorit în Tibet cu mult înainte ca religia budistă să ajungă aici. Tot în acest loc a locuit primul învăţător Bon, Tonpa Shenrab, „preotul perfecţiunii”, un prinţ din familia regală Dmu. Pentru a ieşi de acolo, Tonpa Shenrab a lansat o săgeată care a format un culoar lung de trecere, deschis şi astăzi puţinilor aleşi. Conform tradiţiei, dacă războaiele sau alte nenorociri vor ameninţa supravieţuirea omenirii, tainica vale va deveni locul salvării celor cu adevărat credincioşi.

Potrivit unor conspiraţionişti, demonii (extratereştrii) au 4 baze de OZN-uri: pe Lună, în interiorul muntelui Kailas din Tibet, în interiorul lacului Baikal din Rusia şi în Atlantida care se află în Groapa Marianelor din Oceanul Pacific. Să fie acea gaură fotografiată o intrare către baza interioară a extratereştrilor din inima muntelui Kailas? Oricât de nebuneşti şi paranoice vi se par acum aceste informaţii, n-ar trebui chiar să râdem de ele, pentru că, precum ştiţi, niciodată nu iese fum fără foc…